IQ'en min begynner virkelig å ta av!

Publisert: 21.jan.2011 @ 17:44 // Blogg // 1 kommentar

Beklager for lite(og dårlig..) blogging, men jeg er dødssyk, skjønner dere..

Men, altså. Jeg tenkte at det kanskje kunne være greit å stikke innom for å gjøre leserne våre litt fornøyde i alle fall. Jeg rydder rommet mitt akkurat nå, til musikk, så klart. Fant noen julegaver under alt rotet. Blandt annet denne godbiten;

Vel, la oss bare si at om du finner et fint innpakket hjerte, som ser ut som sjokolade, er det ikke sikkert at det er det! Det kan også være lakrisk..Eeeller såpe..

Dere kan se bittet mitt på bildet over.

Jeg var skikkelig klar, og skikkelig godtersyk. Og hva finner jeg? Et sjokoladehjerte. Døde nesten av lykke. Visste jo at den var fra jul, og hjemmelaget. Og at det ikke var noe galt med den, selv om den har ligget i en månde. I det jeg åpnet den, kjente jeg en svak lukt av parfyme. Jeg tenkte ikke noe over det, bare at det kanskje var lakris, men jeg liker jo det og. Lykkelig tok jeg et bitt. Kjente smaken, og tenkte at det var lakris, men i det jeg er på god vei til et bitt nummer to, tror jeg munnen min døde litt. Serriøst. Har du noen gang fått parfyme i munnen? Samtidig som du også beklagelig fikk litt hårspray i samme sleng? Og enda litt mer parfyme? Vel, ti gang værre var smaken, Fysj og fy!

Alt dette skjedde i går, vel og merke. Munnen min fungerer fint igjen. Ble nesten litt sulten av dette innlegget, og "sjokoladehjertet" frister skikkelig. Tror nesten jeg må kaste det, hvis ikke kommer jeg til å spise det opp. Neida, men det frister! Bra det er lørdag og bursdagsselskap til vår kjære Halvor, som ble 18 år, i morgen! Han kjørte opp til bil(Oi, dette er flaut, jeg vet ikke når det var..), enten onsdag eller i går! Gratulerer!

 

Har du noen gang spist såpe?

Synnøve

Én kommentar

Martine Müller

23.jan.2011 kl.00:05

e så enig med deg, Synnøve! Trur aill hadd hatt litt godt av å gått inn i seg sjøl, å tenkt over derre litt.. verden e alt for overfladisk, det e trist at dem som kjæm langt, e dem som har utseende med seg

Skriv en ny kommentar

hits