Svar på spørsmålsrunde

Publisert: 01.feb.2011 @ 18:21 // Blogg // 2 kommentarer

Nå sitter jeg med en browniesbit i handa, og svarer på spørsmålene dere har stilt. Har prøvd å svare så godt som jeg kan. Håper dere blir førnøyde!

Hvilken sminke bruker du? Bruker egentlig bare mascara, noen ganger øyenskygge. Jeg har så dårlig tid på morningen, og lite sminke, at jeg rett og slett ikke tar meg tiden til noe mer.

Favoritt sang at the moment? Sex on fire - Kings of Leon

Beste venninner? Uff, jeg liker ikke slike spørsmål. Jeg føler at de fleste venninnene mine er på lik linje, ikke noen over eller under. Jeg kan plukke meg ut to. De som kjenner meg best, og som jeg tror jeg kjenner noenlune godt; Iselin og Veronica. Jeg sier ikke at de andre venninnene mine ikke betyr like mye for meg, men det er rett og slett for vanskelig å velge.

Hvilke blogger leser du? Jeg leser www.mammasilje.blogg.no sin blogg, eneste faste bloggen jeg leser. Ellers så kan det hende at jeg titter innom en og en annen blogg.

Hvorfor akkurat navnet "fergelivet"? haha, misforstå meg rett, det er jo genialt! Fint at du liker navnet vårt i alle fall :-) Joda, Iselin hadde tullet så lenge med at vi måtte lage oss en blogg sammen, at jeg bare gjorde det, ble litt lei maset. Det eneste som poppet opp i hodet mitt var "fergelivet", nemmelig. Også passer jo det ganske godt med at til å begynne med hadde vi ikke noe annet å blogge om. Heh..

Hvilken type musikk? Jeg er veldig allsidig, hører på det meste egentlig. - Bortsett i fra barnemusikk og bibelting..Og noen flere sanger.

Hva på fritiden? Jeg bor på en veldig øde plass, og har derfor en masse fritid, som jeg ikke bruker på noe. Mulig at jeg kanskje burde ha brukt den på noe fornuftig, som å trene, rydde, være ute etc. Men det gjør jeg altså ikke. Jeg sitter(desverre) for det meste forran en skjerm, sløver eller gjør lekser. I helgen derrimot, rir jeg, ikke hver helg da.

Hvilke blogger? Eneste bloggen jeg leser fast er www.mammailje.blogg.no

Hvilken mat? Jeg er et matmonster, burde kanskje tenke meg om noen ganger. Jeg kunne spist 24/7 om jeg hadde muligheten til det. Eneste ulempen er at jeg legger på meg av hver minste lille gram, but who cares? Ehe..Tilbake til spørsmålet, jeg spiser omtrent alt, bortsett i fra kjøtt, er jo vegetarianer.

Face eller blogg? Den var nesten litt slem, men siden face is my life, må jeg nok velge face♥

Mobil eller data? Kunne aldri ha klart meg uten mobilen..Eller dataen. Må nok velge mobilen, er jo tross alt nett på den også!

Byen eller landet? Hverdagslig; Landet. Fest; Byen, uten tvil.

Tv3 eller tvNorge Haha, ser ikke på noen av kanalene..

Nokia, iphone, sonyE, htc eller samsung? Jeg er nok trofast Nokiaeier

Favorittblogg? www.mammasilje.blogg.no

Hvorfor begynte du å blogge? Fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre, og synes det egentlig er ganske greit, til tider.

Når begynte du å blogge? To år siden, kanskje? På en annen blogg.

Hvor mange blogger har du hatt? 3-4

Hvor bra synes du bloggen din er fra en skala fra 1-10? Jeg synes ikke bloggen vår er sånn sinnssykt bra, men jeg ville kanskje ha gitt en femmer? Med bedre kamera, oftere blogging og header; sjuer.

Synes du at du blogger bra selv? Jeg synes den er OK.

Si en positiv og en negativ ting om deg selv! Positiv; Jeg er flink til å bake brownies. Negativ; Nesen min

Hvor shopper du klær og sko? Der jeg finner det som passer meg. Jeg har et problem når det gjelder klær, for jeg ligger mitt i mellom to størrelser, ogda passer ingenting rundt rompa om det passer rundt leggene. Sko handler over alt, egentlig.

Hvilken plass er du på topplista over din kommune? 3. :-)

Hva spiste du sist ? Brownies

Hvem snakket du sist med? Bortsett i fra broren min? En lærer, haha. Her snakker vi om å være sosial!(Not..)

Hvor gammel er du? 15, og et halvt

Hvilken data har du? Jeg har en drittdata, den har vært på reperasjon minst halvparten av tiden jeg har hatt den..har hatt den i to år. Toshiba, kalles den, for de som ikke skjønte det.

Hvilken mobil har du? Nokia

Beste kjendis? I have no idea. Lever litt i den virkelige verden :-)

Hvor mange søsken har du? 2

Hvor bor du? Nord-Trøndelag

Er du singel? Ja..

Hva er stjernetegnet ditt? Krepsen

Går du / skal du begynne på vgs? Begynner til høsten

Hvilken skal du søke eller går du på? Skal søke på studiespesialisering

 

Synnøve

2 kommentarer

SV:Nei.. Her var det ikke noe innlegg elle link gitt.. :) Men du må lage ett innlegg;)

IsseogSynne

01.feb.2011 kl.20:05

Johanne: Jeg holder på :)

Skriv en ny kommentar

hits