Tilbake(?), tentamen og en appelsin!

Publisert: 14.mar.2011 @ 21:15 // Blogg // 2 kommentarer

Okei, jeg må bare si at selv om det er ganske tragisk og øde her(og absolut ingenting å blogge om), savner jeg bloggen. jeg savner å kunne gå til den og den dagen, bare for å se hva jeg/vi gjorde den dagen. Haha, som om det ikke er kjedelig nok her, så blogger jeg ikke lengre, heller!? Bloggen "fikk" meg til å gjøre ting, som jeg da kunne blogge om. "Inspoveggen", treningsrom og en skikkelig "makeover" på rommet mitt, er noe av det jeg har gjort. Jeg har faktisk orket å gjøre noe, for da kan jeg skrive om det. Jeg gjør jo så klart noe nå også, eller ikke, eller kanskje, men i alle fall ikke like mye som før. Jeg har rett og slett angret og savnet bloggen siden den dagen jeg la den ned. Jeg tror jeg kommer tilbake, hvis jeg får dratt Iselin med meg. NO WAY at jeg gidder å blogge her, uten henne! Bare bloggnavnet sier sitt, jeg kan, og vil, ikke blogge uten henne.


Se, jeg er allerede blitt gal. Man kan ikke gjemme en 15 åring i fra sivilisasjonen, da går det bare en vei.. Iselin, vi begynne å blogge igjen, med mindre du liker meg best gal!

Siden jeg alikevell er så skrivedyktig i dag, eller ikke, kan jeg vel fortelle dere litt om dagen min. I det jeg går ut døra, aner jeg fred og ingen fare, før jeg plutselig kommer på at kanskje, bare kanskje er det tentamen denne uka. Egentlig tenker jeg ikke noe mer over det, for jeg er sikker på at vi får vite om det før, kanskje vi får vite om det i dag? Jeg tenker, som sagt, ikke noe mer over det. Ikke før Iselin kommer på ferga, og hun nevner at det er tentamen i dag, og lurer på om jeg har øvd. ØVD?? Hvem øver vel til en tentamen de ikke vet om en gang? Hvem? som om ikke det er trist nok i seg selv, satt jeg med hodepine hele økten, og skrev bare ei og ei halv side, tilsammen. Min dag har vært perfekt, for jeg har hatt hodepine hele dagen, bortsett i fra i akkurat nå. woho, nå skal jeg spise nuddler og feire at vi har matte(!!!)tentamen på onsdag. Denne uka går bare min vei..

Synnøve

2 kommentarer

Iselin

14.mar.2011 kl.21:20

Like dæ gal, men okeei, vi starte igjen!:D<3

Thea

14.mar.2011 kl.21:43

Lykke te på tentamen på onsdan da :-D må bynj med nå prosjekt som du kanj lægg ut her sånn som når du fiksa romme dett :) e så arti å læssa da

Skriv en ny kommentar

hits