Blogg

Nå er vi tilbake!

Publisert: 04.mai.2011 @ 15:51 // Blogg // 0 kommentarer

Nå er vi tilbake etter veldig mye om og men, men nå skal vi skrive oftere og bedre! Vi skal ta flere bilder, legge ut videoer og litt forskjellig.

Dagen i dag har vært veldig kjedelig. Vi har hatt mattetentamen, årets siste tentamen! Det gikk ganske greit egentlig, får vi håpe. Nå er det bare eksamen igjen, så da er det bare å stå på.Jeg håper virkelig jeg kommer opp i engelsk, siden det er det enkleste, og har flest forberedelsesdager. Det går greit om jeg kommer opp i matte også, alt annet enn norsk!

 

€Når har dere eksamen?

 

€Hva håper dere på å komme opp i?

 

Iselin

Dansens dag

Publisert: 29.apr.2011 @ 17:03 // Blogg // 0 kommentarer

Oi! Kom nettopp på at vi har en blogg. Vi har en blogg, nå uten lesere. Iselin? Vi har vært helt forferdelige på denne bloggreia. Vi har ikke blogget mye, bra eller hatt med noe særlig av bilder. Vi er rett og slett blitt late! Uansett. Nå er jeg i alle fall kommet tilbake, for å fortelle om min dag.

 

I dag var det jo dansens dag, noe sikkert mange av dere vet om. Haha, om det er noen dere. Hele skolen danset forran kameraet. Egentlig skulle vi på torget, men det ble på skoleplassen i stedet. Hadde vært mye finere om det hadde blitt filmet på torget, uansett. Jeg og ei venninne, Eli var de eneste som ikke danset, bortsett i fra noen gutter. Jeg kan ikke noe av dansen, jeg har vært borte nesten hver time de har lært den. Det var morro nok å se de andre danse. Holdt på å le oss i hjel da vi så noen av lærerne som danset. They got the moves!(Eller ikke). Jeg tror lærerne tror de er litt yngre enn de er. Hihi.

 


Stjal bildet i fra deg, Eli. Bra kvalitet!

 

Synnøve

"FML..."

Publisert: 22.mar.2011 @ 20:36 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg fikk akkurat vite at det er blekksprut i fiskepinner, serriøst! FML

 

Jeg spiste akkurat 4 fiskepinner..

 

 

Synnøve

Late dager uten ende

Publisert: 22.mar.2011 @ 17:54 // Blogg // 0 kommentarer

Vel, egentlig har jeg ikke vært så lat. Hodepinen har kommet tilbake, vi har jubileumsøving(skolen er 40 år), OSV.

Egentlig er hodet mitt stappet med masse unødvendige ting. Hele denne uka har egentlig gått med til å planlegge, øve and so on. Eller, vi øver og planlegger i to timer, resten gjør vi hva vi vil med.Vi i tiende skal vise frem klær og lese opp hva som skjedde på 70, 80 og 90-tallet. Tror vi kanskje også skal danse til OL floka-sangen. Haha, må si jeg ikke skjønte noe av den dansen, når lærerne danset den. Vel, et syn var det i alle fall. Det er nesten slik at jeg tror jeg er flink til å danse, etter å ha sett dem(neida..joda).

I morgen kveld og torsdag, braker det løs, og jeg skal være punker, om jeg finner noe å ha på meg. Haha, meg som punker? Jaja, får i alle fall bruk for nettingstrømpene nå.(Ikke spørr...)


Føler meg litt sånn.. Haha, innså nettopp at jeg i alle fall ikke har noen tegneskills! Tror jeg runder av her, før jeg tar helt av(ehh..)

 

Synnøve

.

 

Åja, eller ikke..

Publisert: 18.mar.2011 @ 16:40 // Blogg // 2 kommentarer

Hei, jeg heter Synnøve og er syk. Jeg skulle bare komme innom og fortelle at jeg for ett minutt siden lå på soffaen og vrei meg i smerter. Har hodepine. Klarer ikke å skrive mer, beklager. Skal også til pappa i helga. Han har ikke nett. Siden dette innlegget alikevell er så dårlig, slenger jeg med noen bilder, som dere sikkert ikke kommer til å le noe av.

Synnøve

Vi er tilbake!

Publisert: 16.mar.2011 @ 19:07 // Blogg // 2 kommentarer

Da har Synnøve og jeg endelig bestemt oss for å blogge igjen! Håper på flere kommentarer og lesere sånn at vi får litt inspirasjon til å skrive mere, og bedre.


Idag hadde vi mattetentamen hele dagen! Ikke en av de verste, gikk egentlig helt greit. Jeg hadde forventet meg at den skulle være helt forferdelig, men det var den altså ikke. Nå sitter jeg bare og venter på at det skal bli helg!

 

Har dere tentamen nå, eller skal dere ha?

Hva mener dere om at vi skal begynne å blogge igjen?

 

€Iselin

 

Tilbake(?), tentamen og en appelsin!

Publisert: 14.mar.2011 @ 21:15 // Blogg // 2 kommentarer

Okei, jeg må bare si at selv om det er ganske tragisk og øde her(og absolut ingenting å blogge om), savner jeg bloggen. jeg savner å kunne gå til den og den dagen, bare for å se hva jeg/vi gjorde den dagen. Haha, som om det ikke er kjedelig nok her, så blogger jeg ikke lengre, heller!? Bloggen "fikk" meg til å gjøre ting, som jeg da kunne blogge om. "Inspoveggen", treningsrom og en skikkelig "makeover" på rommet mitt, er noe av det jeg har gjort. Jeg har faktisk orket å gjøre noe, for da kan jeg skrive om det. Jeg gjør jo så klart noe nå også, eller ikke, eller kanskje, men i alle fall ikke like mye som før. Jeg har rett og slett angret og savnet bloggen siden den dagen jeg la den ned. Jeg tror jeg kommer tilbake, hvis jeg får dratt Iselin med meg. NO WAY at jeg gidder å blogge her, uten henne! Bare bloggnavnet sier sitt, jeg kan, og vil, ikke blogge uten henne.


Se, jeg er allerede blitt gal. Man kan ikke gjemme en 15 åring i fra sivilisasjonen, da går det bare en vei.. Iselin, vi begynne å blogge igjen, med mindre du liker meg best gal!

Siden jeg alikevell er så skrivedyktig i dag, eller ikke, kan jeg vel fortelle dere litt om dagen min. I det jeg går ut døra, aner jeg fred og ingen fare, før jeg plutselig kommer på at kanskje, bare kanskje er det tentamen denne uka. Egentlig tenker jeg ikke noe mer over det, for jeg er sikker på at vi får vite om det før, kanskje vi får vite om det i dag? Jeg tenker, som sagt, ikke noe mer over det. Ikke før Iselin kommer på ferga, og hun nevner at det er tentamen i dag, og lurer på om jeg har øvd. ØVD?? Hvem øver vel til en tentamen de ikke vet om en gang? Hvem? som om ikke det er trist nok i seg selv, satt jeg med hodepine hele økten, og skrev bare ei og ei halv side, tilsammen. Min dag har vært perfekt, for jeg har hatt hodepine hele dagen, bortsett i fra i akkurat nå. woho, nå skal jeg spise nuddler og feire at vi har matte(!!!)tentamen på onsdag. Denne uka går bare min vei..

Synnøve

Slutter..?

Publisert: 12.feb.2011 @ 18:34 // Blogg // 1 kommentar

Jeg slutter å blogge medmindre Synnøve kommer tilbake. Jeg ser ingen grunn til å blogge uten henne, for det er hun som har gjort så å si alt på denne bloggen.

Jeg tror det er et lite håp for at hun kommer tilbake, så vi snakkes (kanskje).

 

- Iselin

BESTE WII SPILLET EVER!

Publisert: 10.feb.2011 @ 20:53 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg har funnet det beste wii spillet; Call of Duty Black Ops!

Jeg har hørt at det skulle være skikkelig bra på x-box og playstation 3, så jeg bestemte meg for å prøve det ut på wii. Og tro det eller ikke, det var det beste spillet jeg noen gang har spilt. Jeg har ikke prøvd så mange andre skytespill eller noe sånt, men jeg elsker skytespill, og dette er midt i blinken for de som liker litt spenning og action. Anbefaler alle som liker skytespill å kjøpe det, jeg tror kanskje at spillet til PS3 og x-box er bedre enn spillet til wii. Litt vanskeligere å skyte og styre.
Har du prøvd dette spillet?


Hva synes du om det?

 

-Iselin

Jeg slutter..

Publisert: 10.feb.2011 @ 16:06 // Blogg // 0 kommentarer

Nå er det opp til Iselin om hun skal fortsette bloggen

 

Synnøve

VOE's nye blogg

Publisert: 09.feb.2011 @ 18:59 // Blogg // 39 kommentarer

Er det noen som tror hun kommer til å starte på en ny blogg, eller fortsette på sin gamle? Noen som tror hun kommer tilbake?

Jeg, for min del, lurer skikkelig på det. Kanskje kommer hun aldri tilbake?                                                                                                                                                   Eller kanskje hun kommer tilbake om flere år?

 Tror dere hun kommer opp på topplista igjen, om hun starter ny blogg/den gamle bloggen opp igjen?


Synnøve

CSI V.S One Tree Hill

Publisert: 08.feb.2011 @ 21:04 // Blogg // 15 kommentarer

Ser du heller på CSI eller One Tree Hill?

Etter min mening ser jeg heller på One Tree Hill. Har ikke noe med at CSI er dårlig eller noe, men det er ikke sånn at jeg få det med meg. Jeg har bare sett de nyeste sesongene av One Tree Hill, men likevel så må jeg få med meg hva som skjer! Tror kanskje det har noe med at jeg bare digger de menneskene som spiller i serien. Brooke er garantert en av mine favoritter. CSI på den andre siden er litt mere spennende, og blir i helt annen sjanger enn One Tree Hill.

 

Hva mener du?Eller:

 

Iselin

 

En vanlig, kjedelig dag...

Publisert: 07.feb.2011 @ 20:34 // Blogg // 3 kommentarer

Desverre er jeg ikke en spennende blogger som bor i Oslo, ligger på topplista eller får veldig mye sponsede ting, som man kan skrive om på bloggen. Defor har jeg ikke så veldig mye å blogge om, har jo strengt tatt ikke en veldig spennende hverdag. Om man bor på en øde plass som meg, er det ikke så veldig mye man kan finne på. Når jeg kommer hjem, om dagene, er det allerede på god vei til å bli mørkt. Og før man har fått slengt litt mat i kroppen, er det helt mørkt ute. Da er det ikke så veldig mye mer spennende ting å gjøre, enn å sitte med lekser, trene eller sitte på dataen.


Outfitbilde, - på en måte.

Dagen i dag har for det meste gått i skole, lekser og data. Holder på å redigere en hårvideo, om jeg får det til. Har litt problemer, da dataen klikker hele tiden.

Er det noen som har noe bloggtips til meg?

Synnøve

Anbefaling av parfyme

Publisert: 06.feb.2011 @ 22:08 // Blogg // 11 kommentarer

Jeg elsker parfymen fantasy, fra britney spears. Den luker sinnsykt godt, varer lenge og du trenger ikke å spraye deg ned for at du skal lukte at du faktisk har den på. Elsker det at den varer så lenge. Hvem er vel ikke lei av å måtte spraye på ny parfyme hvert femte minutt? Med denne kan du bare "la det gå sin gang". Den varer kjempe lenge, blir sittende i klær og hud.


Love it♥

HAha, beklager for veldig uklart bilde, men jeg har ikke verdens beste tid. Tok det egentlig bare i farta, med mobilen mi, som er veldig dårlig å ta bilder med.

Synnøve

VOE DRIKKER

Publisert: 06.feb.2011 @ 21:26 // Blogg // 15 kommentarer

Vann, og kanskje noe mer? Spiller det egentlig noe rolle for dere, om hun drikker eller ikke? Leave the girl alone..Synnøve & Iselin

Jeg er ferdig

Publisert: 06.feb.2011 @ 01:48 // Blogg // 1 kommentar


Iselin kom, etter alt. Tror en liten del av hun døde, da hun fant ut at det ikke var flere lyktestolper inn i mot oss. Må innrømme at jeg var pittelitt redd selv, da jeg skulle(måtte) gå i mot pysa. Okei, kanskje jeg som er pysa her, måtte ta med meg katten min. Ehe, har ble skikkelig fornærma da jeg tok han med ut i kulda, og nektet å "snakke" med oss etterpå. Mens jeg gjorde fornuftige ting, som å lage ferdig inspoveggen, satt Iselin på dataen.Den ble kanskje ikke helt som jeg tenkte, men den ble ok. Jeg er i alle fall fornøyd, - for nå.

 

Vet dere hva som er bedre enn å ha egen x-box? Å ha en bror som har det. Toffy har gått rundt å vært stolt over at han har kjøpt seg x-box, i dag. Nå skal jeg fortsette å se på at broren min dreper folk♥, ses om litt.

 

Synnøve

Sitter midt i et dilemma!

Publisert: 05.feb.2011 @ 18:31 // Blogg // 7 kommentarer

Jeg sitter nå og skriver søknad om videregående skole, men jeg aner ikke om jeg skal gå i Namsos eller på Rørvik. Jeg tenker at det blir bedre å gå i Namsos, for da møter jeg masse nye mennesker og kommer meg litt bort, men er veldig usikker. De sier jo at Rørvik er den beste skolen, mye fordi at lærerne bryr seg om elevene, mens  i Namsos bryr ikke lærerne seg om elevene i hele tatt. Stemmer dette?

Siden nesten alle vennene mine skal til Rørvik,gjør det meg veldig usikker. Blir feil om jeg velger å gå på Rørvik bare fordi alle de andre skal gå der?

Olav Duun eller:
YNVS?
€Trenger deres råd og meninger?

€Er det slik at Rørvik er bedre enn Namsos?

 

-Iselin

 

Hva skal jeg ha på meg?

Publisert: 05.feb.2011 @ 12:13 // Blogg // 0 kommentarer

Skal til byen i dag, kjøpe treningsklær, siden en viss person har rotet bort de gamle. Jeg ser ingen tegn på storm eller uvær, så da satser jeg på at Iselin kommer i dag, gleder meg! Jeg ble halveis ferdig med inspoveggen i går, før jeg innså at jeg hadde alt for lite å lime på den. Tvang meg selv til å klippe ut flere bilder av vesker, sko, sminke, klær osv. Haha, sovvna med en gang jeg la meg i alle fall. Veggen er bare halvveis ferdig, og jeg skal til byen om en halvtime. Jeg har ikke en gang stått opp enda, og lurer fælt på hva jeg skal ha på meg.


Kanintrollet :-)Gleder meg til en cappuccino.

 

Oi, en halvtime fle fort til et minutt. Nå må jeg avrunde her, og forte meg å ordne meg før pappa kommer.

 

Synnøve

Mat for tusen

Publisert: 04.feb.2011 @ 23:38 // Blogg // 0 kommentarer

Matlysten er nesten på topp, kan ikke få sakt hvor godt det er! Var sikker på at jeg skulle sulte ihjel. Vel, jeg får bare være glad så lenge det varer. I morgen våkner jeg vel kvalm, tett og ubevegelig. Jeg har nettopp spist et kjempemåltid, skjønner dere. Derfor jeg ser lite frem til å våkne i morgen tidlig, men over til noe som kanskje er litt mer intressant. Da jeg kom hjem fra skolen i dag, var det pannekaker å få.


Visste dere forresten at jeg elsker ketchup på pannekaker? Men det være sukker på også, hvis ikke blir det bare rart!

 

Tante kom hjem ganske sent, men til gjengjelt hadde hun med seg mye mat, og da blir jo jeg glad! Ikke minst hadde hun med seg lim hjem. Yeei, kanskje jeg blir ferdig med veggen i dag? Har også fått klarsignal til å male rommet mitt hvitt, hvis jeg gjør det selv. Gleder meg. Med den innredningen jeg har, kommer det til å bli kjempe fint.

Tror dere at jeg ble mett, eller? Skyggene i viduet er bare morfar og tante.Mini grissini, noe av det beste jeg vet om♥

 

Nå er jeg stappmett, og ser frem til å krype til køys. Først skal veggen gjøres ferdig, så skal jeg finne ut hvordan jeg skal plassere ting i rommet, hvordan jeg skal malet det, på enklest mulig måte.

 

Synnøve

Glemske meg

Publisert: 04.feb.2011 @ 20:14 // Blogg // 0 kommentarer

Dere trenger vel ikke å gjette en gang, heller. Så klart glemte jeg å kjøpe lim i dag. heldigvis kjøpte tante i byen i dag. Så blir jeg ferdig med inspoveggen alikevell, Iselin kommer kanskje i morgen, gleder meg♥

Synes ikke veggen blir så kjempeille. Hadde ikke noe hvit papp/papir, måtte derfor ha en svart kartongpapp under. Jaja, håper den blir grei, i alle fall. Så kresen som jeg er, har jeg brukt en hel evighet og minst tusen blader, til å finne bildene. Må innrømme at jeg nesten ble litt lei av meg selv til slutt.

 

 


Lagde oss smoothie i sted. Må si at den overrasket meg. Var ICA-smoothieposse, trodde den ikke kom til å være noe bra. Men; Joda, den var skikkelig god.

 

Synnøve

Inspoveggen

Publisert: 03.feb.2011 @ 23:01 // Blogg // 0 kommentarer

Dette er den første dagen på to(!!) uker at jeg ikke har vært kvalm, eller syk på noen annen måte. Måtte så klart feire matlysten med mye mat, og ble kvalm igjen. Way to go, Synnøve! Vel, nå er jeg sånn noenlunde ok igjen, og er klar for nok en dag på skolen.

Holder egentlig på med å rydde rommet mitt, men bestemte meg for å begynne å lime på bilder på det som skal bli en inspo-vegg. Wohoo, har tenkt så lenge på det nå, alt ligger klart, men har liksom aldri begynt. Vel, fikk i alle fall limt på noen få bilder før det gikk tomt for lim.

Fin finger, altså..


Jeg kom i alle fall i gang. Får kjøpe lim i morgen, kanskje jeg blir ferdig i løpet av helga? Lover å legge ut bilder med en gang jeg er ferdig, eller i alle fall så fort jeg får det til. Nå må jeg fortsette med å rydde rom, så får jeg vel hoppe i dusjen etterhvert. Gad, jeg er trøtt..

 

Har du inspo-vegg?

Synnøve

Vi er med i en konkurranse

Publisert: 01.feb.2011 @ 20:04 // Blogg // 1 kommentar

Jeg er med i en konkurranse på denne blogge. Meld dere på, dere også!

Du kan vinne Hollywood eyelash kit fra E.L.F, 2 mixede Eye Majic Instant eye shadow, fra Superkul.no og 4 øyenskygge prøver fra Mary Kay, 4 ansiktskremer(prøver), 1 neglelakk, Armebånd(2-3 pakker), og 3 prøver på ansiktsrens+3 kremer fra Mary Kay!

 


Er du med i en konkurranse?

synnøve

Svar på spørsmålsrunde

Publisert: 01.feb.2011 @ 18:21 // Blogg // 2 kommentarer

Nå sitter jeg med en browniesbit i handa, og svarer på spørsmålene dere har stilt. Har prøvd å svare så godt som jeg kan. Håper dere blir førnøyde!

Hvilken sminke bruker du? Bruker egentlig bare mascara, noen ganger øyenskygge. Jeg har så dårlig tid på morningen, og lite sminke, at jeg rett og slett ikke tar meg tiden til noe mer.

Favoritt sang at the moment? Sex on fire - Kings of Leon

Beste venninner? Uff, jeg liker ikke slike spørsmål. Jeg føler at de fleste venninnene mine er på lik linje, ikke noen over eller under. Jeg kan plukke meg ut to. De som kjenner meg best, og som jeg tror jeg kjenner noenlune godt; Iselin og Veronica. Jeg sier ikke at de andre venninnene mine ikke betyr like mye for meg, men det er rett og slett for vanskelig å velge.

Hvilke blogger leser du? Jeg leser www.mammasilje.blogg.no sin blogg, eneste faste bloggen jeg leser. Ellers så kan det hende at jeg titter innom en og en annen blogg.

Hvorfor akkurat navnet "fergelivet"? haha, misforstå meg rett, det er jo genialt! Fint at du liker navnet vårt i alle fall :-) Joda, Iselin hadde tullet så lenge med at vi måtte lage oss en blogg sammen, at jeg bare gjorde det, ble litt lei maset. Det eneste som poppet opp i hodet mitt var "fergelivet", nemmelig. Også passer jo det ganske godt med at til å begynne med hadde vi ikke noe annet å blogge om. Heh..

Hvilken type musikk? Jeg er veldig allsidig, hører på det meste egentlig. - Bortsett i fra barnemusikk og bibelting..Og noen flere sanger.

Hva på fritiden? Jeg bor på en veldig øde plass, og har derfor en masse fritid, som jeg ikke bruker på noe. Mulig at jeg kanskje burde ha brukt den på noe fornuftig, som å trene, rydde, være ute etc. Men det gjør jeg altså ikke. Jeg sitter(desverre) for det meste forran en skjerm, sløver eller gjør lekser. I helgen derrimot, rir jeg, ikke hver helg da.

Hvilke blogger? Eneste bloggen jeg leser fast er www.mammailje.blogg.no

Hvilken mat? Jeg er et matmonster, burde kanskje tenke meg om noen ganger. Jeg kunne spist 24/7 om jeg hadde muligheten til det. Eneste ulempen er at jeg legger på meg av hver minste lille gram, but who cares? Ehe..Tilbake til spørsmålet, jeg spiser omtrent alt, bortsett i fra kjøtt, er jo vegetarianer.

Face eller blogg? Den var nesten litt slem, men siden face is my life, må jeg nok velge face♥

Mobil eller data? Kunne aldri ha klart meg uten mobilen..Eller dataen. Må nok velge mobilen, er jo tross alt nett på den også!

Byen eller landet? Hverdagslig; Landet. Fest; Byen, uten tvil.

Tv3 eller tvNorge Haha, ser ikke på noen av kanalene..

Nokia, iphone, sonyE, htc eller samsung? Jeg er nok trofast Nokiaeier

Favorittblogg? www.mammasilje.blogg.no

Hvorfor begynte du å blogge? Fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre, og synes det egentlig er ganske greit, til tider.

Når begynte du å blogge? To år siden, kanskje? På en annen blogg.

Hvor mange blogger har du hatt? 3-4

Hvor bra synes du bloggen din er fra en skala fra 1-10? Jeg synes ikke bloggen vår er sånn sinnssykt bra, men jeg ville kanskje ha gitt en femmer? Med bedre kamera, oftere blogging og header; sjuer.

Synes du at du blogger bra selv? Jeg synes den er OK.

Si en positiv og en negativ ting om deg selv! Positiv; Jeg er flink til å bake brownies. Negativ; Nesen min

Hvor shopper du klær og sko? Der jeg finner det som passer meg. Jeg har et problem når det gjelder klær, for jeg ligger mitt i mellom to størrelser, ogda passer ingenting rundt rompa om det passer rundt leggene. Sko handler over alt, egentlig.

Hvilken plass er du på topplista over din kommune? 3. :-)

Hva spiste du sist ? Brownies

Hvem snakket du sist med? Bortsett i fra broren min? En lærer, haha. Her snakker vi om å være sosial!(Not..)

Hvor gammel er du? 15, og et halvt

Hvilken data har du? Jeg har en drittdata, den har vært på reperasjon minst halvparten av tiden jeg har hatt den..har hatt den i to år. Toshiba, kalles den, for de som ikke skjønte det.

Hvilken mobil har du? Nokia

Beste kjendis? I have no idea. Lever litt i den virkelige verden :-)

Hvor mange søsken har du? 2

Hvor bor du? Nord-Trøndelag

Er du singel? Ja..

Hva er stjernetegnet ditt? Krepsen

Går du / skal du begynne på vgs? Begynner til høsten

Hvilken skal du søke eller går du på? Skal søke på studiespesialisering

 

Synnøve

Random blogginlegg - Du VET du vil se!

Publisert: 31.jan.2011 @ 20:07 // Blogg // 11 kommentarer

Visste dere at mennesker som drikker kaffe tar sjeldenere selvmord enn de som ikke gjør det, verdens største leketøysdistributør er McDonalds eller at dyret som dreper mest mennesker er myggen?


Døde litt av myggen. Ehh, ja, det hørtes jo kjempe bra ut!

Jeg ønsker meg toppen.

 

Nå sitter jeg faktisk å kjeder meg. Har ikke noe å gjøre, null blogginspirasjon, null kamera(om jeg ikke skal regne med det som tar så dårlige bilder at jeg nesten blir emo).Det farligste yrket i USA er fisker. Jeg tror jeg kanskje skal begynne å trene, når det blir varmere. Har desverre ikke flyttet sykkelen over til leiligheten enda, har bare ikke funnet tid. Når jeg har tid, kan ikke tante, og når tante har tid, kan ikke jeg. Jeg kan jo ikke flytte den helt selv, heller da. Thomas Edison, mannen som fant opp lyspæren, var mørkred. Om det er noen som kan fortelle meg om hvordan jeg skal bli en bedre blogger, hadde jeg blitt kjempe glad! Dere trenger ikke å kommentere om at dette innlegget er bare tull, at det er er slike ting som gjør en dårlig blogger til en sårlig blogger. Jeg skriver dette innlegget fordi at jeg snart dør av kjedsomhet, om det ikke kommer en mygg og dreper meg først da(Hihi). Visste dere forresten at Kleopatra giftet seg med to av sine brødre? - ÆSJ!

 

En gjennomsnittlig 4-åring stiller 400 spørsmål hver dag. Vel, om den siste er sann, vet ikke jeg helt.. Morfar og jeg regna ut at Odin stiller ca. 360 spm på ei time. Han er riktignok bare 3 år. Oi, på 10 timer stiller han 3600 spørsmål, altså. Rart jeg kan bli klar, noen ganger? Neida.

De tre rikeste familiene i verden har mer penger enn de 48 fattigste landene i verden. Sykt, spør du meg!


Ønsker meg disse skoa også!

Er det noen der ute som har noen bloggtips til meg? Dere skjønner vel krisen, når dere leser innlegget?

 

Synnøve

Spørsmålsrunden!

Publisert: 31.jan.2011 @ 19:02 // Blogg // 8 kommentarer

Siden jeg ikke har vært helt flink til å blogge i det siste, kjører jeg på med en spørsmålsrunde! Så må dere spørre da, så jeg ikke sikker igjen med ingen spørsmål og røde kinn :-)


Beklager dårlig kvalitet på bildet, men jeg bruker ikke mitt kamera, men bedre enn ingenting, eller?

 

Synnøve

 

 

Banning på barne-TV?

Publisert: 28.jan.2011 @ 22:00 // Blogg // 4 kommentarer

Tvinsa er lagt, for lenge siden, så klart, dataen er tatt fram, TV'n er på og det er fredagskveld! Godt! Er ikke hjemme, så kabelen til mobilen(Mitt faste kamera for tiden), er hjemme. Desverre.

Men over til overskriften, satt og så på barne-TV med tvinsa i sted, og plutselig hører jeg; maur fra helvette. Da døde jeg litt, serriøst. Hvordan er det barne-TV er i dag? Er det virkelig nødvendig med banning i barne-TV? Jeg har hørt banning på barne-TV før, men ikke så grovt, og uformet. Lyden ble jo høyere når de sa det. Haha, jeg høres helt sikkert ut som en voksen, eller noe. Men jeg synes virkelig ikke at det er nødvendig med banning i barne-TV..

 Hva synes du om dagens barne-TV?

 

Synnøve

Vinneren av konkurransen!

Publisert: 28.jan.2011 @ 21:21 // Blogg // 3 kommentarer

Jeg har kåret en vinner av musikk-konkurransen min. Var ikke så vanskelig å velge, mange sanger å høre på. Vinneren av konkurransen skal jeg kommentere til i 7dager, og i tillegg skrive et innlegg om bloggen.

VINNEREN AV BLOGGEN ER:

ANNETTE!

http://annettefb.blogg.no/

Gratulerer! det var velfortjent! Likte alle sangene, og noen nye sanger jeg ikke har hørt fra før!

 

- Iselin

KÅRER EN VINNER PÅ FREDAGEN!

Publisert: 26.jan.2011 @ 21:10 // Blogg // 1 kommentar

På fredagen kårer jeg en vinner av musikk-konkurransen! Det er ikke forsent å kommentere. Har hørt på alle de nye sangene, og det er mye bra! Veldig vanskelig å velge en vinner. Skulle bare gi dere en liten oppdatering på at jeg ikke har glemt konkurransen!
-Iselin

 

Morgenfrisk?

Publisert: 26.jan.2011 @ 06:06 // Blogg // 1 kommentar

Det skulle ikke ha vært lov med lekser! Jeg har vært syk i ei uke, også finner jeg ut av at vi skal ha framføring i RLE i dag?!!. Jeg har vært syk, og har ikke hatt boken hjemme en gang. Ikke har jeg tenkt så mye på det heller. Når man ligger med hodepine, tenker man ikke så mye på lekser som skal gjøres over data. Uansett, nå skal jeg altså bruke den lille timen jeg har, til å kaste sammen en framføring. Spørs om jeg i det hele tatt får til å fremføre, med den stemmen jeg har, om jeg i det hele tatt har stemme.

 

Wish me good luck?

 

Synnøve

"Outfit" & eget treningsstudio

Publisert: 25.jan.2011 @ 21:57 // Blogg // 0 kommentarer


beklager for sein blogging, har slitt litt med å få til å installere sims2 på dataen, har linux. Fikk det ikke til, men fikk til å installere sims3, av en elle en annen merkelig grunn. Uansett, har prøvd å ta "outfitbilde" til dere, gikk ikke så bra, som dere sikkert ser. Vel, prøvde i alle fall. Gleder meg til å få tilbake kameraet mitt.


 

Fant noen godbiter i skapet. Ønsker meg virkelig slike kopper;

Serriøst fine!

 

Over til overskirften. I morgen skal jeg og tante flytte treningssykkelen og pilatessettet over til leiligheten. Jeg bruker ikke stua, uansett. Klarer ikke å trene når det er noen som ser på, eller er ved siden av. Kan ikke noe for det, og der sykkelen står nå, er veldig uperfekt for min del. Blir godt å få den til leiligheita, sånn at jeg endelig kan begynne å trene igjen. Nå er det ingen unnskyldninger.

 

Haha, elsker klippet!

 

Veldig random innlegg, egentlig.

 

Synnøve

Den nye blogglisten!

Publisert: 23.jan.2011 @ 13:02 // Blogg // 0 kommentarer

 

Vi har meldt oss på den nye topplisten for nye blogger :-)

B L O G G L I S T E N . N E T

 

 

Sminkevesken min!

Publisert: 22.jan.2011 @ 21:33 // Blogg // 0 kommentarer

Hva har jeg i den lille sminkevesken min? Jeg har plukket ut de produktene jeg synes er de beste, og viktigste ;

 

 


Hårbørsten, viktigst!

 Beste mascaraen jeg noen gang har hatt, anbefales!

 Parfyme fra cubus, Beckham.

 Eyeliner fra cubus, Lorèal.

 Lip gloss fra H&M.

 Ikke det beste pudderet, men er greit nok..

 Foundation, som jeg fikk i gave. så vet ikke hvor den er ifra..

Dette var noe av det jeg har i sminkevesken min.

 

€ Har du noen av disse produktene, hva synes du om de?

 

- Iselin

IQ'en min begynner virkelig å ta av!

Publisert: 21.jan.2011 @ 17:44 // Blogg // 1 kommentar

Beklager for lite(og dårlig..) blogging, men jeg er dødssyk, skjønner dere..

Men, altså. Jeg tenkte at det kanskje kunne være greit å stikke innom for å gjøre leserne våre litt fornøyde i alle fall. Jeg rydder rommet mitt akkurat nå, til musikk, så klart. Fant noen julegaver under alt rotet. Blandt annet denne godbiten;

Vel, la oss bare si at om du finner et fint innpakket hjerte, som ser ut som sjokolade, er det ikke sikkert at det er det! Det kan også være lakrisk..Eeeller såpe..

Dere kan se bittet mitt på bildet over.

Jeg var skikkelig klar, og skikkelig godtersyk. Og hva finner jeg? Et sjokoladehjerte. Døde nesten av lykke. Visste jo at den var fra jul, og hjemmelaget. Og at det ikke var noe galt med den, selv om den har ligget i en månde. I det jeg åpnet den, kjente jeg en svak lukt av parfyme. Jeg tenkte ikke noe over det, bare at det kanskje var lakris, men jeg liker jo det og. Lykkelig tok jeg et bitt. Kjente smaken, og tenkte at det var lakris, men i det jeg er på god vei til et bitt nummer to, tror jeg munnen min døde litt. Serriøst. Har du noen gang fått parfyme i munnen? Samtidig som du også beklagelig fikk litt hårspray i samme sleng? Og enda litt mer parfyme? Vel, ti gang værre var smaken, Fysj og fy!

Alt dette skjedde i går, vel og merke. Munnen min fungerer fint igjen. Ble nesten litt sulten av dette innlegget, og "sjokoladehjertet" frister skikkelig. Tror nesten jeg må kaste det, hvis ikke kommer jeg til å spise det opp. Neida, men det frister! Bra det er lørdag og bursdagsselskap til vår kjære Halvor, som ble 18 år, i morgen! Han kjørte opp til bil(Oi, dette er flaut, jeg vet ikke når det var..), enten onsdag eller i går! Gratulerer!

 

Har du noen gang spist såpe?

Synnøve

Skjønnhet

Publisert: 20.jan.2011 @ 14:21 // Blogg // 0 kommentarer

Nå skal jeg faktisk blogge litt serriøst. Jeg skal blogge om noe jeg tenker på akkurat nå.

Mange vil si at skjønnhet er det som er utenpå, det som er innenfor rammen(ansiktet). Egentlig burde vi definere skjønnhet etter innsiden på en person. Er personen snill, slem OSV. Man trenger ikke å være pen for å være vakker. Jeg tror desverre at det er alt for mange personer som sier at en person er pen, bare fordi at hun har "godt utseende". Når betyr det egentlig noe at en person er god? At en person faktisk kommer til å bety noe for menneskeheten? Jeg tror neppe at de som skal få jorden til å gå rundt, bryr seg om personene er "pene" eller ikke. Jeg tror ikke de fattige bryr seg om hvordan de som hjelper dem ser ut. Når noen slenger stygge ting etter en person, som de kanskje overhodet ikke kjenner, hva et det som foregår på innsiden av hodet deres da? Hvorfor slenger folk dritt etter noen de knapt har utvekslet ord med?

Kanskje ikke alle er født med "skjønnheten", men de kan alikevel være vakre. Du trenger ikke å se ut som en model for å være vakker. Det er nok å bare være deg selv. Prøv å gjøre det så bra som mulig for deg selv, samtidig som du faktisk tenker på de rundt deg.Hva synes du?

 

Synnøve

Nydelig video!

Publisert: 19.jan.2011 @ 21:45 // Blogg // 0 kommentarer

Den er bare så nydelig!

Hva synes dere?

 

Synnøve

En, eh...Oppskrift?!

Publisert: 19.jan.2011 @ 20:44 // Blogg // 0 kommentarer

Et mirakel har skjedd, jeg har blitt kreativ. Eller, nei. Jeg ble egentlig bare sulten. Uansett, tror jeg hopper over den tragiske humoren min, og hopper videre til det som jeg egentlig skulle si. Jeg tok bilder da jeg lagde meg mat. Her kommer en "oppskrift"!

 

Først må du ta en tallerken/skål;

Så tar du to yoghurtbegre oppi skålen,

tar havregryn og banan. Bland det godt sammen... Og tadaaa, du har en sunn og god frokost/lunch/kveldsmat. Og til dere som eelsker mat; Et godt mellomåltid!Ikke klag på dette innlegget, vær så snill.Sitter med max hodepine, forkjølelse MM! Immunforsvaret mitt er brutt helt sammen.

 

Synnøve

Konkurranse!

Publisert: 18.jan.2011 @ 19:21 // Blogg // 14 kommentarer

En dag uten musikk er virkelig en dårlig dag! Hører på musikk hver eneste dag på bussen/ ferga, og jeg savner ny musikk å høre på! Begynner å bli ganske så lei av å høre de samme sangene om og om igjen. Så trenger deres hjelp!

Jeg vil at dere skal komme med så mange musikkforslag som mulig. Legg igjen forslaget i en kommentar under. Den jeg mener har det beste forslaget skal jeg kommentere på bloggen til i 7dager, og i tillegg skrive litt om den på bloggen vår. Velger ikke ut en vinner medmindre det er minst 8 kommentarer, så kom igjen! Husk å legge igjen hva bloggen din / deres heter i kommentaren! ♥
 

 

 

 

Iselin

Jeg(vi) skal bli bedre blogger(e)

Publisert: 17.jan.2011 @ 19:25 // Blogg // 4 kommentarer

Jeg føler meg nesten som en sviker, eller, jeg føler meg som en sviker. Jeg blogger lite, og dårlig, Iselin blogger ikke i det hele tatt. Men jeg lover at jeg skal bli bedre, en gang. Skal bli bedre til å ta bilder, skrive mere og bedre!

Kan jo blame det på at jeg har slitt en del med hodepine i det siste. Har vært logget inn på facebook enest, for å sjekke ting og tang. Selv om jeg sliter med hodepine, kan jeg jo bli filnkere til å blogge! Er jo forran skjerm en eller en annen gang om dagen, uansett. Kanskje jeg får tilbake kameraet mitt snart også? Enten fiksa, eller ikke. Håper mest på at det er reparert. Savner kameraet mitt. Nå ble jeg sulten. Snakkes!(Kommer sterkere tilbake senere)


Gi meg en sånn en, og jeg er din!


Synnøve

Ønsker meg!

Publisert: 16.jan.2011 @ 22:03 // Blogg // 0 kommentarer


Drømmesko!!Skorta må være rød, vel og merke :-)

 

- Synnøve

Et lite pip i fra meg..

Publisert: 14.jan.2011 @ 19:53 // Blogg // 0 kommentarer

Tenkte at jeg bare skulle gi et lite pip i fra meg, før jeg drar til pappa. Håper Iselin blogger i alle fall et innlegg i helga! :)

Tenkte jeg skulle dele en sang med dere, men den youtubegreia funker ikke...

 

- Synnøve

Skal begynne å blogge igjen!

Publisert: 14.jan.2011 @ 16:26 // Blogg // 1 kommentar

Har har hatt en liten bloggpause, eller nokså stor. Men nyttårsfortsette mitt er å blogge mye mer fremover! Også truer Synnøve med å legge ned bloggen hvis jeg ikke begynner å blogge såå...hadde ikke noe valg. Håper på flere lesere! Er så mye mere motiverende og skrive hvis du vet det er noen som leser den.

Idag var det kjempe kjedelig på ferga.. Synnøve er syk, og da er det ikke så mye å gjøre, unntatt å spille spill på ipoden! Takk til Karina som fikk ordnet ipoden min, sånn at jeg får til å laste ned spill og se filmer.

Ellers idag har det vært en ganske kjedelig dag. Har hatt samfunnsfagprøve og norskprøve, mens b-klassen og c-klassen var på ski- og aketur.. urettferdig..

Fikk igjen karrakterkorte også, ble veldig fornøyd. Så på fergeturen hjem diskuterte vi karakterer!
€Har dere fått vite karakterene?

 

€Hvordan gikk det?

 

-Iselin

En liten oppdatering i fra syke meg..

Publisert: 14.jan.2011 @ 16:21 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg kan jo starte med å si at det er 13,6 grader her inne. Til vanlig ville jeg vel ha vært frosset i hjel for lenge siden, men jeg synes faktisk at det er varmt her inne..

Har slitt litt med og tenne opp, men fikk det til til slutt.. Siden de andre kommer hjem snart, bør de vel slippe å fryse i hjel, selv om jeg er syk og synes det er varmt.

Flinke meg!


Jeg kommer sikkert til å dø av heteslag, eller noe. Håper de i alle fall har kjøpt noe godt til meg i byen. Vil ha dette;

Og potetgull, daim, smågodt OG pannekaker!

 

Må innrømme at jeg har vært litt kreativ i dag. Har tatt et te-bilde, *kremt*. Så kreativ som man kan være om man ligger rett ut i senga, i alle fall..Da er dagens "kreativitet" brukt opp i fra min side. Snakkes etter helga, skal til pappa, som ikke har nett(-.-').

 

- Synnøve

Smykkelaging

Publisert: 11.jan.2011 @ 19:35 // Blogg // 2 kommentarer

Jeg fant kabelen til kameraet i går, jippi! Men nå funker ikke bildeopplasteren(Bare fra arkivet).. Jippi, nå funker den!

 

Akkurat nå sitter jeg å lager macramesmykker, fikk en del bestillinger på skolen i dag. Yeei, glad for at noen vil kjøpe :-)Håper på flere bestillinger etter hvert. Spurte inspektøren om jeg kunne henge opp et skriv på "oppslagstavla" i dag, men det fikk jeg ikke.. Han sa at det var reklame, og det ville de ikke ha på skolen.(Særlig).

Yeei, nå fikk jeg en god idè, for en gangs skyld;

Kanskje jeg skal henge opp på klasserommet vårt?Nå skal jeg tilbake til smykkelagingen, håper på å bli ferdig i kveld.

 

- Synnøve

 

Selger macramesmykker :-)

Publisert: 10.jan.2011 @ 21:11 // Blogg // 3 kommentarer

Ja, jeg lovet jo et innlegg om smykkene(Siden jeg allikevel ikke har noe annet å blogge om).

Du kan enten bestille på e-post(synne_k_95@hotmail.com), eller melding på 99384991.

Jeg lager smykker/armbånd på bestilling, enten slik som dette(vanlig);

Eller dette(twisted);

 

I bestillingen må du ha med hvilke perler du vil ha i smykket(farger, form og hvor mange), hvilket smykke/armbånd du vil ha(Vanlig eller twisted).

Priser

smykke - 60kr

Armbånd - 30 kr

Smykke og armbånd("pakke") - 70 kr

 

 

Jeg har veldig mange forskjellige perler, så det er bare å komme med forespørsler.- Synnøve


Gjett hva??

Publisert: 10.jan.2011 @ 19:33 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg har tatt en masse bilder til dere, meeen, jeg finner ikke kabelen til kameraet. Dere får nøye dere med noen bilder jeg tok med mobilen.

 


Ferga♥ Var jammen meg på tide at det kom et bilde av den..

 

 

 

Jeg har funnet en ny måte å få tiden til å gå, når jeg er på ferga;


Lage smykker

 

Jeg selger forresten macramesmykker. Slike som på bilder over. Kommer med flere bilder i kveld, og hvordan dere kan "bestille" :-) Koselig om dere legger igjen en kommentar, for å fortelle om dere vil bestille.

 


Sånn var dagen min på ferga. smykkelaging og cola.

 

- Synnøve

Takk for alt..

Publisert: 09.jan.2011 @ 21:19 // Blogg // 0 kommentarer

..Tror nesten jeg går for å grave meg en grav snart.. Har holdt på lenge med å fikse designet, så klikker hele greia, funker ikke i det hele tatt, og dermed sitter jeg igjen med et halvferdig design, som hopper over i hverandre OG det går ikke ann å skifte design. "Vi beklager, men det er skjedd en feil. Vennligst prøv igjen.". Argh!
Har dessuten vært syk onsdag, torsdag, fredag og hele helga, så har ikke blogget. Har BTW. vært til pappa i helga.

Fint, der klarte jeg å slette hele innlegget, bare det over som ble lagra. FML!

 

Nå skal jeg gå og trene(Holder nyttårsforsettene), eller være EMO, har ikke helt bestemt meg enda -.-'

 

Synnøve

 

Beklager.

Publisert: 05.jan.2011 @ 19:30 // Blogg // 1 kommentar

Den "ekte" bloggingen må nok utsettes til i morgen. Er desverre blitt liggende syk hjemme. Det er synd på meg.

 

- Synnøve

JA NEI DET!

Publisert: 04.jan.2011 @ 19:26 // Blogg // 0 kommentarer

Nå ble jeg så lei av Iselins fravær på denne bloggen at jeg fant ut at jeg skulle blogge litt for henne. Jeg har ikke gjort dette før så vær snille;) Idag har det vært solformørkelse. Noen som så det??Ellers så sitter Iselin på gulvet ( haha, på gulvet!) og gjør lekser. Hun er skikkelig skoleflink og storesøster er såå stolt:-) KOmmer til å nå laaangt !
MEN nå skal jeg lage Dolmio Lasagne med rundstykker til. Det er nydelig!! BEste av den lasagnen du kjøper "ferdig" på butikken. Å så lettvint!Nam nam.

 

Vi høres. OG JEG MENER AT ISELINS NYTTÅRSFORSETT BØR VÆRE Å BLOGGE MERE! LOVE U.

KLEM KARINA.
IM OUT!

I morgen begynner jeg offisielt og blogge skikkelig igjen!

Publisert: 04.jan.2011 @ 16:50 // Blogg // 1 kommentar

Oh my ...NÅ må jeg skjerpe meg snart, Iselin også! I morgen begynner jeg å blogge skikkelig igjen, med bilder og alt! :-)


En kopp kaffe hadde gjort seg :-3

 

Gjett hva som var det første som skjedde på ferga i går? - jeg klemte hånda i søppelkassa(sånne rare greier der).

Hva tror dere så skjedde?  - Jeg klarte å slå hodet mitt skikkelig hardt i en ting som henger på veggen.

 

Hva skjedde i dag, tror dere? - Jeg slo hodet mitt så hardt i den samme tingen som henger på veggen, at jeg ble skikkelig svimmel.

 

Kløne, sa dere?

 

- Synnøve

Oi

Publisert: 02.jan.2011 @ 19:30 // Blogg // 2 kommentarer

Oi, oi. Nok en forsømmelse av bloggen. Beklager, men i disse juletider blir nok bloggen satt i den nederste rekke på prioriteringslista. Har vært innom bloggen, da. Nesten hver dag, for å se på kommentarer, og hvor mange som har vært innom. Det er litt variert. I fra 101 til 2 lesere på bare en dag, liksom. Har noen nyttårsforsett da;

- Blogge mye bedre og mye mer.

- Begynne å trene regelmessig.

- Begynne å spise mye sunnere.

- Gå ned i vekt.

 

Et løfte til seg selv, kan man ikke bryte, så jeg håper virkelig for min egen skyld at jeg klarer å holde dem. Nå skal jeg tilbake til virkeligheten, Thea baker oreokjeks! Og jeg drikker cola, gleder meg til kjeksen er ferdig. Sa jeg at det er lov til å være usunn i helga? Bryter ikke forsettene, enn så lenge. I morgen starter jeg på mitt nye liv. Første jeg skal; Styrte til butikken og kjøpe meg noe sunt. Eller, kanskje jeg starter på tirsdag, ehee. Ble skikkelig sjokoladesyk :/

Bildeopplasteren funker ikke. Så det er jo.......fint?

 

- Synnøve

 

 

KONKURRANSE; Linking i 10 DAGER(Minst 10 innlegg!)

Publisert: 25.des.2010 @ 19:21 // Blogg // 8 kommentarer

Legg igjen en kommentar med linking til bloggen din! Jeg trekker ut TO av de som har lagt igjen kommentar, og linker bloggene deres i ti dager(MINST 10 innlegg). Trekker ut en som får linking i 5 dager...

Meld dere på!

 

- Synnøve

Blir uten internett de neste dagene..

Publisert: 25.des.2010 @ 19:12 // Blogg // 0 kommentarer

Skal til pappa, og som dere vet, har han ikke internett...

Kommer derfor ikke til å blogge før om 4.dagen, da jeg skal hjem igjen.. Om ikke det plutselig popper opp noe internett, noe jeg tviler sterkt på..

Til da, vil jeg bare anbefale dere å gå til denne bloggen, hun lager gratise design, og er veldig flink!

 


Fordi jeg har stor nese(...)

Ha en fortsatt god juletid!

 

- Synnøve

Vi vil ha flere blogger å lese! Skriv deg opp! :-)

Publisert: 25.des.2010 @ 17:37 // Blogg // 45 kommentarer

Hei!

Jeg vil ha flere bloggeger å lese, om du synes du er en bra blogger, eller ikke. Skriv deg opp! :)

 

- Synnøve

God Jul!

Publisert: 25.des.2010 @ 17:36 // Blogg // 7 kommentarer

Nå skal jeg faktisk skrive litt, men bare litt. Dere vet jo at jeg har en case, med kameraet mitt.. Beklager dårlige mobilbilder!

 


Gaven til pappa, fra oss barna. Noen som klarer å gjette hva han fikk?

 

Vi har ikke blogget så mye i jula, omtrent like mye som dere har lest bloggen. Nada. Fint, nå funker ikke bildeopplasteren heller.. Jeg er særlig fotogen i jula, like som ellers, nada, det og.. Jeg går på underskudd av søvn og alt for mye brus og godterier/potetgull.. Skal til pappa i dag. Oi, hadde kanskje vært bedre om jeg ikke skrev i det hele tatt!

 

Nyttårsforsett; Begynne å skrive mye bedre på bloggen, og ikke minst mye mer!


Oi, nå funker den visst igjen.. Ja, dere ser jo hvor fotogen jeg er i dag..


Jaja, jeg fikk nå i alle fall fått vist dere kortet jeg lagde til pappa. 100% hjemmelaget!

 

Ha en fortsatt god jul, og vær så snill å ikke skyt meg for dette innlegget, nå skal jeg gå å late som om jeg har ett liv...

 

- Synnøve

 


Mobilen har kommet!

Publisert: 22.des.2010 @ 18:59 // Blogg // 0 kommentarer

Nå har jeg vært en del dager til min far, som desverre ikke har internett. Eller, det er egentlig ganske(veldig) godt! Lite TV-kanaler og, så da blir det en del andre ting å gjøre! Ikke bare sitte forran TV og data, liksom..

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem i fra kolvereid, Iselin var med oss, og Tobias er en hyper drittunge..Neida.(Joda!). Dittetidittoditt.... Jeg vet at ingen av dere skjønner den, eller tar den..(Dittetidittoditt).

 

Mobilen min har visst ligget på Lundstua en god stund, vi har ikke fått pakkelapp, og når vi har sjekket på internett, hvor langt den ahr kommet, står det bare at den er i Trondheim.. Noen ganger blir jeg litt irritert på Posten! Jeg ble kjempe irritert, men mest inn i hampen glad, når Rakel ringte meg og fortalte at hun hadde funnet pakken på Lundstua. Heldigvis jobber hun der i juleferien, om ikke, hadde jeg vel aldri fått den. Jeg er i alle fall utrolig glad for at jeg enedelig har fått den, selv om den er litt vel komplisert for meg.. Jeg prøver enda finne ut av ting, hjelp!?

 

Er ikke sikkert jeg kommer til å blogge nå mer før jul(selv om jeg forhåpentligvis gjør det!), så jeg takker for meg, og sier god jul!

 

Varmt juleklem fra Synnøve

 

 

 

Merry Christmas !

Publisert: 21.des.2010 @ 18:48 // Blogg // 0 kommentarer

Hohoho ! nå er det endelig jul igjen, bare 3 dager igjen til julaften ! Gleder meg kjempe mye til at hele familien kommer hjem !

Idag har jeg vasket hele stuen,  litt av ett arbeid... Nå er alt pyntet til jul, bare juletreet som mangler pynt. Så nå skal jeg bare kose meg de siste dagene før julaften.

Savner Synnøve og vennene mine utrolig mye.. Er ikke så mye å gjøre her borte i gokk.. Men blir Kolvereid tur imorgen, så da blir det å se igjen en del folk !


Bilde fra ifjor på skidagen..


Snuppa..♥


Kristin, meg og Ida ♥

€ Er det bare meg som har lite å gjøre om dagene ?

- Iselin

...

Publisert: 19.des.2010 @ 19:33 // Blogg // 4 kommentarer

Er bare hjemme en liten tur, klarte så klart å glemme noen julegaver.. Eneste som har skjedd de siste dagene er at jeg har vasket kjøkkenet, sovet lenge og nesten fallt på isen..

 

Beklager meget, meget, meget dårlig blogging fra min side..

 

- Synnøve

Siste søndag i advent

Publisert: 19.des.2010 @ 17:29 // Blogg // 2 kommentarer

Jeg er endelig ferdig med å vaske rommet, pakke og kjøpe inn julegaver. Så nå har jeg ingen verdens ting å gjøre de siste dagene før julaften.

€ Noen som har forslag til hva jeg kan gjøre?

Synnøve har vært borte hele helgen, noe som er grunnen til at hun ikke har blogget. Men skal tvinge henne til å blogge i kveld når hun kommer hjem.

Nå skal jeg bare slappe av og se en film, drikke kakkao og spise pepperkaker !google bilde..

Ha en koselig siste søndag i advent !

 

-Iselin

Har en liten krise her..

Publisert: 17.des.2010 @ 23:38 // Blogg // 1 kommentar

*Kremt*.Er det noen som skal kjøre mellom Salsnes-Lund i morgen? Ehe, skulle gjerne ha kommet meg til kolvereid... Send melding, eller ring. Da blir jeg glad!  99384991

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med tause vitner og cola! God kveld, alle sammen! :-)

 

- Synnøve

Juleferie

Publisert: 16.des.2010 @ 23:03 // Blogg // 0 kommentarer

Siste skoledag før jul, var i dag. Litt trist, men litt godt. Kommer sikkert til å kjede meg i hjel i julen, synd å si, men sant! Bare jeg og Tobias som var hjemme da jeg våknet opp for andre gang i morgest. Første gangen vekket tante meg. Tobias vekket meg fem minutter før bussen/bilen/taxien kom. Ehe, det værste er at det skjer omtrent hver dag, men jeg har heldigvis en hel time på ferga til å bruke til å ordne meg og å våkne, skulle ha vært kaffeserverig der, så hadde livet vært på topp(neida, joda, neida). Jeg kan å bruke tiden fornuftig, kan en si. Glemte så klart alle julegavene hjemme, så jeg får prøve å ta meg en tur til kolvereid, eller at de får de etter nytt år! Er det forresten noen som skal til kolvereid, før jul? Som drar over med ferga fra Lund? Haha, vet ikke hvordan jeg skal kommer meg dit, skjønner dere...

 


Jeg er ikke den aller heldigste på bilder..

Har hatt en liten photoshoot med Vimsen, den vimsete katten. Hav var litt vanskelig å ha med å gjøre til å begynne med, men etter ett minutt, skjønte han at det gikk fortere om han bare satt stille. Rare katten!


Det eneste vellykkede bildet. Haha, tror han boikotter hele meg snart..

 

Noen som skal til Kolwre i løpet av helga/neste uke?

Noen som vet hva som skjer med facebook for tiden? Boikotter snart hele face!

 

- Synnøve

 

Juleferien har startet!

Publisert: 16.des.2010 @ 18:52 // Blogg // 2 kommentarer

Julferien har endelig startet ! Jeg er endelig ferdig med alle julepakkene, og sitter nå og bare venter på at lille julaften skal komme. Kjenner at julestemningen har kommet for fullt.

Idag var det siste skoledag for 2010 ! Savner allerede venner ! Idag har vi ryddet, sett hole in one (american pie), vært i kirken, og spist mye godteri og bare hatt det gøy !

Siden jeg har veldig lite å gjøre har jeg laget en kollasj av mine venner og bestevenner, fra NUS ! <3

 € Er ikke helt ferdig.. Mangler en del venner, så si ifra viss dere føler dere savnet !


-Iselin

Sitter her på skolen

Publisert: 16.des.2010 @ 14:21 // Blogg // 3 kommentarer

Nå sitter jeg her på skolen, og hører på musikk. Tastaturet er forresten veldig ekkelt å skrive på! Skulle bare titte innom, er siste dag før jul, og vi kjeder oss litt. Nesten alle har gått, siden vi får gå, men vi som er med busser, orker rett og slett ikke. Nå må jeg gå, Rita skal låse klasserommet, og jeg og Line skal ta en runde på lærerrommet og ønske alle en riktig god jul!

 

God jul!

 

- Synnøve

Oi, lenge siden sist!

Publisert: 15.des.2010 @ 21:03 // Blogg // 2 kommentarer

Oi, kom nettopp på hvor lenge siden det er vi har blogget. To hele dager, jo! Jeg skal ikke prøve å unnskylde, eller noe. Men det har vært veldig stress i det siste, med juleball, og greier! Det er jo vi i tiende som arrangerer det, og i år måtte vi lage helt ny pynt. I går hadde vi juleball, etter blod, svette og tårer, som de sier. Jeg må bare si at juleballet må ha vært tidenes beste, på NUS. Kjempestemning, og alle var med. Bortsett i fra de som ble litt syke. Dere trenger ikke gjette tre ganger for å skjønne hvem det var? Uansett, selv om det var en del som ble sendt hjem, tatt for å drikke, og ikke alle var helt enige i hvem som skulle spille musikk, synes jeg det var et veldig greit juleball! Kan sikkert skrive ett eget innlegg om juleballet, om det er noen som ønsker det? Kjenner bare at jeg ikke er i skrivemodus nå, er veldig trøtt, sover sinnsykt dårlig om natten. Samme hvor mye jeg sover, er jeg alltid trøtt, og kvalm. Blæh!Mobilen jeg har bestilt meg, for snart to uker siden.


Har fortsatt ikke noe å ta bilder med.. Elkjøp's nettside lover at det du bestiller skal komme innen 2-7 dager, men holder så klart fortsatt ikke det de lover.. Skal aldri bestille noe i fra de igjen, eller sende inn noe til reperasjon. Sist jeg sende inn dataen til reperasjon, sa de at det gikk på garantien, og at jeg garantert ikke måtte betale for å få den reparert. Gjett hvem som fikk en regning på over 1000kr etter det, da? Jeg! Etterpå nekter de på at de har sagt at jeg får det gratis, og at det gikk på garantien, endte opp med at tante ble lei av å krangle med dem, og betalte regninga. Jeg var ikke der, for hun skulle hente dataen. Fy ****, hadde jeg vært der, kan jeg love dere at dere hadde hørt det, samme hvor i verden dere befinner dere! Anbefaler ingen til å bestille noe i fra elkjøp, eneste jeg ville ha gjort, er å kjøpe ting kontant, da kan de ikke lyve/ikke holde det de sier. Vel, nok i fra meg.

 

- Synnøve

Ops, her får man tilbake!

Publisert: 13.des.2010 @ 17:14 // Blogg // 2 kommentarer

Dere har kanskje sett at jeg ga en utfordring til Iselin? Vel, nå ser det ut som at jeg får den tilbake..

Skulle vel kanskje aldri ha gitt den til henne, for er det en ting jeg er dårlig på, så er det slikt(...), men jeg skal prøve. Jeg må innrømme at jeg har tatt meg retten til å endre pittelitt på nummer en..

 

De 5 sprøeste/rareste tingene du noen gang har gjort.

(Hmm..Jeg har ikke akkurat gjort så mye sprøtt, men jeg skal prøve..)

1 Vært med en lærer hjem(Damdam, sprøtt? Nei..Haha, vet)

2 Tryna på bussen, fikk en aldri så liten hjernerystelse, haha. Jeg falt ned fra busssetet.

3 Danset på Trondheim torg(..)

4 Synget i offentlighet, noe en med min stemme ikke burde gjøre..

5 Stått på slamsomski, uten å kunne det..

 


10 ting - to do - i livet

1 Reise til Egypt

2 Reise til London

3 Museum i Egypt

4 Hoppe fallskjerm

5 Finne en kjekk fin mann, som desverre er opptatt, gifte seg med vennen hans i stedet(Haha, tull :p)

6 Få barn

7 Bade med delfiner(Hvem har vel ikke dette på to do - listen sin?)

8 Bruke penger på en bra sak

9 Gi penger til en fattig tigger i Oslo

10 Bruke penger på noe til meg selv, som jeg overhodet ikke trenger.

 

 

4 beste minnene du har, ever!

1 Barndommen

2 Juleaften

3 Lunddagene

4 Alle bussturene..

 

 

Beklager min dårlige fantasi. Gjorde så godt jeg kunne..

 

- Synnøve

Challenge accepted

Publisert: 13.des.2010 @ 16:24 // Blogg // 4 kommentarer

Jeg tar imot utfordringen som min kjære medblogger kom med , bare fordi jeg elsker alltid en utfordring.

De 5 sprøeste tingene jeg har gjort:

1: Kjørt snøscooteren på sjøen

2: Kolvereiddagene .. (trenger ikke si mere)

3: Gjort en del flaue ting, trenger ikke  nevne de

4: hmm.. Kjørt akebrett på sjøen, i skogen osv

5: HAHA, dette var vanskelig.. eum.. PASSET EN UGLE!

Unnskyld.. veldig dårlig fantasi..

 

10 ting- to do- i livet: (dårlig fantasi..)

1: Hoppe i fallskjerm

2: Bade med delfiner (eller haier)

3: Få en god jobb

4: Få en familie

5: Roadtrip med venner

6: Reise til USA eller Syden

7: Nakenbade

8: Synge forann en forsamling/ konsert

9: Bruke mye penger

10: Bli rik

 

4 beste minnene: (alt for mange, random rekkefølge)

1: Bursdager, fester, konfirmasjon osv

2: Ferier/ turer med venner/ familie

3: Rideleir

4: Alle bussturene !Siden jeg tok imot utfordringen vil jeg sende den videre til min kjære medblogger Synnøve! Good luck!

Glad i deg ♥

En liten utfordring

Publisert: 11.des.2010 @ 23:30 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg vil komme med en liten utfordring til min medblogger!De 5 sprøeste tingene du noen gang har gjort.

10 ting - to do - i livet

4 beste minnene du har, ever!

 

Haha, du får nøye deg med min dårlige fantasi, Iselin. Glad i deg♥

 

- Synnøve

 

Julegaveshopping og julegavepakking

Publisert: 11.des.2010 @ 15:59 // Blogg // 0 kommentarer

Da er jeg trygt hjemme igjen, etter en heftig runde med julegaveshopping. Har handlet så mye, glad jeg er ferdig med omtrent alle nå, Mangler bare noen få gaver. Håper folk blir glad for gavene, for jeg er ikke så veldig flink til å finne på ting å gi bort, men tror jeg kanskje har truffet rett noen plasser nå. Thea pakker inn gavene, for hun er så mye flinkere enn meg, og jeg velger ut farger, effektivt!

Akkurat nå sitter jeg å hører på julemusikk på dataen, og musikk som er uten for, sikkert i fra en bar eller noe. Therese kom akkurat inn døra, akkurat nå er hun og Thea på kjøkkenet og lager mat. Derfor jeg tar meg tid til å skrive på bloggen. Ingen bilder i dag, beklager, men jeg har som kjent ikke fått mobilen min enda, defor har jeg ikke noe å ta bilder med. Går kveld/går natt ble brukt til å sitte i vinduet og se på en mann, okei da, han var kanskje litt fyldig, som jobbet i en kiosk, Haha, han spiste i fra spagetthien også puttet han gaffelen nedi igjen, den han spiste av. ÆSJ! Han stengte ikke heller, vi satt og håpet på at noen av de fulle menneskene skulle kjøpe spagetthi. Haha, jeg hadde passet rett inn her, kjenner jeg! Sære mennesker passer inn der det er andre sære mennesker..

 

Kvelden skal jeg tilbringe med Thea, Rakel og Therese på teater. Gleder meg! Akkurat nå kjenner jeg at jeg savner Iselin, pittelitt. Men jeg trøstespiser sjokolade som jeg kjøpte på sjokoladebutikken. Damn, det var tomt.. Glem det, jeg trøstespiser drops, som jeg kjøpte på sjokoladebutikken..

 

- Synnøve

 

 

Godt med helg!

Publisert: 11.des.2010 @ 15:24 // Blogg // 2 kommentarer

Nå er det godt med helg! Endelig tid for å sove, spise godteri og bare slappe av! Ble en lang dag igår. Bussen måtte kjøre rundt på grunn av en ulykke, så vi kom oss ikke hjem før klokken var 5. Det vil si at vi brukte hele to og en halv time på og komme oss hjem fra skolen.. Og det var ikke det værste, jeg holdt på å kjede meg ihjel fordi Synnøve var ikke på skolen..

I helgen må jeg passe på hunden til søsteren min, Paysli, en liten søt chihuahua, blandingshund, ikke helt sikker på hva hun er blanding av.€Er hun ikke søt?

Idag er det bare 13 dager til julaften. Håper ikke jeg er den eneste som holder tellingen. Og vi har bare 3 skoledager igjen til julferie. Tiden går fort. VI har ikke noe fag igjen, bare juleballforberedelser. Og på tirsdagen er det JULEBALL! Jeg gleder meg noe sinnsykt.

€ Når har dere juleball?

-Iselin

Trygt fremme

Publisert: 11.des.2010 @ 10:28 // Blogg // 0 kommentarer

Da var jeg trygt fremme i Trondheim. Har nettopp stått opp, spist frokost og skal kle på meg når Thea blir ferdig i dusjen. Vi skal ut på shopping etter på, kjøpe julegaver og masse pent til meg selv! I kveld skal vi ut på teater.


Slengte med et gammelt bilde, beklager..

 

Nå må jeg rive meg løs i fra dataen, Thea er ferdig! Ha en god dag, folkens!

 

- Synnøve

 


Trondheim neste..

Publisert: 10.des.2010 @ 17:08 // Blogg // 0 kommentarer

Da drar jeg snart til Trondheim, skal besøke søskenbarnet/nesten søstra mi, Thea. Gleder meg!

Skal prøve å blogge, men vet ikke om hun har internett, eller om jeg orker, eller om jeg egentlig tar meg tid.. Ska på shopping i morgen, se etter litt klær til meg selv, og handle inn julegaver.Jammen meg på tide! Starter sent, som vanlig, neste år skal jeg begynne rett etter nytt år, når det er en masse salg!


Tatt med webcam, ikke mobb, vær så snill -.- :P

 

Synnøve

Stille dag i huset

Publisert: 10.des.2010 @ 14:30 // Blogg // 0 kommentarer

Vi sovnet av i dag, våknet til ; "Vi sovnet av i dag, så du blir hjemme". Mobilen kom ikke i dag heller, kan det bli værre? Ja, jeg skal til trondheim i dag, og jeg kan ikkke finne mp3'en min..Kommer til å dø på bussen, av kjedsomhet. Håper inderlig noen jeg kjenner skal være med, haha, tviler sterkt, men er lov til å håpe!

 

Nå skal jeg opp å lete etter mp3'en min, snart, senere, en gang....

 

- Synnøve

Juleballforberedelser..

Publisert: 09.des.2010 @ 17:20 // Blogg // 0 kommentarer

På skolen idag har vi hatt 3 timer med juleballforberedelser og 3 timer med fag. Imorgen har vi bare juleballforberedelser hele dagen. Det vil si 6 timer med bare å klippe hjerter. Ikke alltid like morsomt..

Haha! vi så en artig film på slutten av dagen; legenden om fjordheksa! Anbefaler dere og se den viss dere har like dårlig humor som meg. "Skumskumskum"!

Fikk igjen tentamene idag også.. ikke så veldig fornøyd, men ikke noe jeg kan gjøre uansett. Bare utrolig glad jeg er ferdig me alle leksene og prøvene for i år!

Ellers har det bare vært en ganske rolig dag. Hørt på julemusikk og spist pepperkaker med Synnøve ♥  Men nå skal jeg rydde og vaske rommet.
Har dere juleball snart?

 

-Iselin

 

Slapp dag..

Publisert: 09.des.2010 @ 16:34 // Blogg // 0 kommentarer

På skolen i dag hadde vi juleballforberedelser de tre første timene. Når er jeg i skikkelig julehumør, dere. Gleder meg til juleball, så jul. Gleder meg til familie og venner sammler seg, god mat og masse julefilmer.
Det har gått litt i dette bildet :3

 

Nå sitter jeg med en kopp kaffe, en brødskive og bare venter på at middagen skal bli klar. Lager fiskegrateng med grønnsaker. Høres ikke særlig fristende ut? Er ikke særlig fristende heller. Men må man, så må man.

 

Nå håper jeg virkelig mobilen min kommer i posten i dag, sånn at jeg får høre på musikk når jeg skal til trondheim. Tenk dere fire timer i buss, uten noe å gjøre(Untatt å spise potetgull..)!?

 

Noen som har noe idèer til hva jeg kan gjøre i bussen?

 

- Synnøve

 

Julegaveønsker

Publisert: 08.des.2010 @ 21:44 // Blogg // 9 kommentarer

Har ikke så mye å blogge om, så jeg legger ut en liten ønskeliste til jul.

 


Stearinlys med skål, alltid pent å pynte opp med. Jeg blir aldri lei meg for stearinlys!

 


Snack's skåler, stilige og morsomme. Rosa eller hvit

 


Parfyme, helst denne

 


Høyhælte sko, pumps, you name it..Alt er bra!

 


Akkurat dette synes jeg var veldig pent! Sikkert ikke så enkelt å finne, men(thihi). Jeg ønsker meg kopper og fat, skåler og bestikk.

 


Gammel kasse som jeg kan pusse opp, eller som er pusset opp. Veldig pen pynt, om man bare finner innhold man kan ha i den.

 


En gammel kiste, som er pusset opp eller jeg kan pusse opp. Greit med noe å legge rot i, og veldig fin pynt!

 

 

Jeg ønsker meg jo andre ting og, men det var dette jeg kom på i farta! Pynt er noe av det som står høyest på ønskelisten min, etter den parfymen da. Ønsker meg også pent bestikk, kopper og fat og skåler, som kanskje ser litt gamle ut!? Liker ting som ser litt gamelt ut, jeg.

 

€ Hva ønsker du deg til jul?

 

- Synnøve

Kjedelig dag på skolen..

Publisert: 08.des.2010 @ 18:57 // Blogg // 0 kommentarer

Som kjent, var ikke Iselin på skolen i dag, heller ikke på ferga. Kjedelig. Føler meg litt som en halveis stalker når jeg bare henger med noen random folk på skolen, eller, kanskje ikke helt random da...

 


Savner deg...


Hadde forresten mattetenamen i dag. Det og å ha veldig dårlig tid om morgenen er ikke en bra kombinasjon, har jeg funnet ut av. Hadde ikke spist siden i går, og holdt på å sulte i hjel. Tenkte sikkert på mat under hele prøven. Var sånn resttentamen, de som ikke var på tentamen måtte ta den i dag, så de gikk ikke rundt med tralla og solgte mat(folka fra kantina). Hadde det ikke vært for en lærer som kom i tolv tiden, og spurte om vi ikke hadde spist, tror jeg jeg hadde sultet i hjel. Heldigvis fikk vi løpe ned i kantina, for de åpnet den for oss. Tror ikke det har vært så godt med mat før, som akkurat da. Fikk til å tenke litt etter å løpt ned i kantina for å kjøpe mat. For dere som lurer; Mattetentamen gikk ikke bra. Kom også plutselig på at jeg hadde RLE-prøve i siste timen, dritt! Hadde så klart ikke øvd..

 


Gleder meg sånn til å få nytelefon! Den er bestilt nå, har et lite håp om at den skal komme i dag. Men mest sannsynlig kommer den i morgen, eller senere..Den bør komme inne helga, for da skal jeg til trondheim. Vil ha en liten mulighet til å ta bilder, i alle fall. Jeg har bestilt den rosae, håper den er bra! Er helt avhengig av musikk, men har verken mobil eller musikkspiller å høre på... Første jeg gjør når jeg kommer inn døra, er å sette på litt musikk. Liker å høre på julemusikk når jeg lager middag.

 


Har ikke kamera...

 

- Synnøve

Julegavehandel!

Publisert: 07.des.2010 @ 18:54 // Blogg // 2 kommentarer

Har tatt meg fri fra skolen imorgen for å dra til Namsos å handle julegaver, skal også til sykehuset da. Mange å handle julegaver til, og jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal kjøpe. Har dere noen tips?

Idag har jeg vært på skolen, hvor vi så fjordheksa, danset og hadde masse fag. Har faktisk brøytet snø også. Og jeg må ikke glemme alle de jeg har snøpotet idag. Synnøve som fikk mest svi. Men hun er glad i meg uansett ♥


Random, gammelt bilde..

-Iselin

 

Nytt design..

Publisert: 06.des.2010 @ 21:22 // Blogg // 0 kommentarer

Som dere sikkert ser; Vi har fått nytt design. Desverre er Synnøve dum, og klarer ikke å lage header. Hun orker ikke å gjøre noe mer med det i dag, men skal prøve så godt hun kan i morgen. Til vi får header; Kos dere med designet!

 

- Fergelivet

Kommentarer, folkens!

Publisert: 06.des.2010 @ 19:07 // Blogg // 5 kommentarer

Som jeg har sagt før; Vi vil ha kommentarer. Vi har ikke så mange lesere, men vi har noen; og ingen skriver kommentarer. Kan dere være så snille og skrive kommentarer? Det er så mye morsommere å skrive om man har noen som "bekrefter" eller "avkrefter" at det du skriver er bra..

 


Thaha, pent bilde, må jeg si! :3

 


Julestemning

Publisert: 06.des.2010 @ 17:54 // Blogg // 0 kommentarer

Hvem er det som helt ærlig nå, kan si at de ikke har julestemning? Om du kan si at du ikke eier julestemning, da skjønner ikke jeg hva som er galt med deg. Neida, men da er du god! I fjor hadde jeg ikke julestemning i det hele tatt, men i år kom den allerede i Juni, thihi, har vært siden da.

 

 

Er det noen som har bestem seg for hva de skal gi bort i julegaver? Jeg har egentlig ikke noe anelse, bortsett fra at jeg kanskje skal kjøpe glassbeholdere(som er helt nydelige), og lage drops for å ha på dem. - Da vet dere hva dere får i julegave i år, folkens. Uff, jeg tuller litt for mye! Men, tilbake til poenget; Er det noen som har noen julegavetips? Hva som helst! Aner rett og slett ikke hva jeg skal finne på, og med min kreative hjerne kommer jeg ikke langt..

 

- Synnøve

Yeeah..

Publisert: 06.des.2010 @ 16:51 // Blogg // 3 kommentarer

Nå er jeg superglad fordi jeg er ENDELIG ferdig med alle tentamene i år! Nå er det bare å ordne til juleballet resten av dette året. Tiden går fort... Ble enda mere glad når jeg kom på ferga og så at det var kommet jultre og juleduker på ferga. Julstemning for fullt!

Har ikke så mye å finne på, så da tenkte jeg å lage meg pizza og sitte å vente på at barneTV skal begynne. Jul på månetoppen♥

Web-bilder, ikke så veldig bra kvalitet..-Iselin

Juleballkjolen!

Publisert: 05.des.2010 @ 20:36 // Blogg // 7 kommentarer

Jeg har vært i Namsos, og kjøpt meg en kjole! Den er ikke så sinsykt pen, men jeg liker den..


Oi, der så jeg veldig rund ut. Okay, jeg skal ikke prøve å lure meg selv, det er nok meg...

 

Ellers i helgen har jeg ikke gjort stort. Vært på litt besøk og slappet av. Ha en fortsatt god adventssøndag!

 

- Synnøve

Ingen kims ingen kos

Publisert: 04.des.2010 @ 14:44 // Blogg // 3 kommentarer

Endelig er det helg! Og nå har jeg netopp vært i hallen og sett handballkamp.Handball er egentlig ikke noe for meg, men det var gøy å se igjen venner.

Tenkte å sette meg ned å se vampire diaries med Eli-Ann nå, knaske potetgull og drikke energy. Skal bli godt og bare slappe av. Så blir det å lage taco ikveld me gode venner.

 

Synes du handball er gøy?

 

-Iselin

 

Ballkjole

Publisert: 03.des.2010 @ 21:35 // Blogg // 6 kommentarer

Nå sitter jeg å venter på at x-faktor skal begynne igjen. Så da tenkte jeg å vise dere ballkjolen min før jeg glemmer det. Det vises ikke så godt på bildet, men jeg synes den er finere på. Jeg kjøpte kjolen på byoung.

 

Hva synes dere?

-iselinX-faktor

Publisert: 03.des.2010 @ 21:08 // Blogg // 2 kommentarer

Idag har det vært en slitsom dag på skolen.. Vi hadde naturfagprøve, RLE-framføring og musikk-framføring. Fikk 5-er på musikk-framføringen. Nå har jeg bare mattetentamen igjen, og da er det bare å ordne julballet de siste ukene. Jeg som ble leder for pyntegruppa i dag.Føler meg stolt!

Imorgen skal jeg til Kolvereid, så ikke sikkert det blir noe blogging. Og Min søte Synnøve blir sikkert heller ikke å blogge, fordi hun skal til sin far som ikke har noe nett. Savner å snakke med henne allerede.

Men uansett er det godt me helg! Nå skal jeg sitte meg ned å se x-faktor. Håper Mo og Atle går videre. Min store vinner er Atle. Men før jeg setter meg ned må jeg gå å ordne meg potetgull og dipp. Ingen kims ingen kos!

Bruker du å se x-faktor?
Hvem er din favoritt i x-faktor?

 

-iselin

"Gullkorn" av Synnøve

Publisert: 03.des.2010 @ 17:36 // Blogg // 0 kommentarer

Haha, leste igjennom bloggen(Siden ingen andre gjør det, hehe), fant en morsom setning; "I dag ble jeg potet på skolen(....)". Haha, ble jeg en potet, liksom? Neida, jeg ble snøbasket, på dialekt er det vel potet. Jeg må virkelig skjerpe meg på skrivefronten. Haha, skal virkelig prøve å ikke blande trøndersk inn..

 

Noen som gleder seg til jul? Jeg knallgleder meg, skikkelig! Ah, gleder meg til det er litt varmere ute(Mindre vind og tørrere luft). Gleder meg til og lage snømann, gå på ski, ake! Kan så klart gjøre alt nå, men det er jo så veldig kaldt ute. I morgen skal jeg til byen(Namsos), tror jeg skal handle julegaver da. Har allerede kjøpt pappa julegave, en kaffemaskin, den er nydelig! Aner ikke hva jeg skal kjøpe til resten. Noen som har noen julegavetips? Har lyst til å lage noe hjemmelaget, men gidder ikke å bruke masse penger på ting jeg kan lage noe av, om jeg ikke vet om det blir bra.

 


Nydelig, sant!?

 

- Synnøve

 


Kommentarer, folkens!

Publisert: 03.des.2010 @ 16:25 // Blogg // 0 kommentarer

Først vil jeg bare si at vi savner kommentarer av dere. Er ikke morsomt å skrive når man ikke får kommentarer. Noen kommentarer ville kanskje få oss til å ville skrive litt mer(Selv om det ikke alltid er så mye å skrive om...)

 


Ellers så har det ikke skjedd så mye i dag, annet enn at vi hadde musikkframførelse. Jeg skulle synge, men er ikke akkurat så flink, så mimet. Heh, fikk treer. Ellers så har jeg spist daim på ferga, nam! Mer er det ikke å si, haha, er skikkelig flink blogger, altså!

 

- Synnøve

 

Ny mobil; Nokia

Publisert: 02.des.2010 @ 20:37 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg har tenkt å kjøpte meg ny mobil, altså; Jeg har egentlig ikke en egen en, min gikk i stykker for et halvt år siden.. Nå låner jeg pappa sin mobil, trofaste Nokia fra 2006, eller gammlere. Klapptelefon. Hadde egentlig bestemt meg for en klapptelefon, men ble forelsket i denne;

 


Jeg tenker på den rosa mobilen

 

 

Er det noen som har denne mobilen? Noen som kan si om den er bra, eller om den ikke er bra? Jeg synes den er rå snaxy, tror det blir denne! Jeg er ikke så ultra moderne av meg, og vil absolut ikke ha touch-telefon, hadde ødelagt den med en gang. Jeg trenger en mobil som jeg kan ringe med, sende meldinger med, som har god lydkvalitet, som man kan høre musikk på og så klart kan ta OK bilder med. Tror Nokiaen jeg tenker på er den jeg vil ha. Også er den rosa! Stort pluss.

 


Denne har jeg nå.

 

Skulle gjerne fortsette å ha den mobilen som jeg låner av pappa, men den slår seg av når noen ringer. I det siste har den ikke gjort det, men den bruker å gjøre det. Jeg må ha en mobil som ikke slår seg av hver gang noen ringer, for plutselig kan den finne på å gjøre det, og da merker jeg ikke noe før jeg tar den opp for å se på klokka eller noe sånt.

 

€ Hvilken mobil synes du jeg skal kjøpe?

 

- Synnøve

Dagen i dag..

Publisert: 02.des.2010 @ 18:40 // Blogg // 0 kommentarer

Hei og hopp.

I dag var ikke Iselin med ferga hjem, hun stakk av til Rørvik med søsteren sin etter tredje time. Fergeturen gikk med til å sitte å kjede meg, bruke bankkortet mitt for første gang og drikke brusen jeg kjøpt.

På skolen ble jeg potet to ganger, begge gangene  sto lærerne og kikket på. Forundrer meg ikke om de lo også.. Kaldt og vått!
Fant et kamera i huset i dag. tok en masse bilder, men så klart funker ikke bildeopplasteren.Noen flere den ikke funker til? Har desverre ikke noe mer å skrive om, haha. Kjedelig i dag. Skal logge på senere for å se om bildeopplasteren funker..(Yeei, den funker igjen!)

 

€ Har dere dager dere ikke er så veldig blogglysten?

€ Hva har dere gjort i dag?

 

- Synnøve

 

 

 

 

 

Farging på G

Publisert: 02.des.2010 @ 16:45 // Blogg // 2 kommentarer

Da er jeg kommet hjem etter å ha vært på Rørvik med min søster. Handlet ballkjole,endelig! Legger ut bilde senere. Også har jeg handlet hårfarge. Så nå holder søsteren min å farger håret mitt. Gruer meg til resultatet men. Håper etterveksten forsvinner, og blir bittelitt mørkere. Vi får vente å se.

Nå skal jeg ordne meg pøls med brød.

-Iselin

Jul i Månetoppen !

Publisert: 01.des.2010 @ 17:43 // Blogg // 0 kommentarer

Nå er jeg endelig ferdig me leksene, så nå sitter jeg og venter på at jul i månetoppen skal begynne. Det er ikke det samme som jul i blåfjell, eller hva synes dere? Har fått julstemning alikevel. Var gøy å få åpne den første luka i adventskalenderen idag. Haha! føler meg som e liten unge. Men men, bare 24 dager til jul.

Pepperkaker ♥Pepperkaker på ferga var nok til å gjøre meg blid resten av dagen. umulig å ikke være i godt humør med Synnøve, hun greier alltid å få meg i godt humør.Hun gjør noe nytt hver dag som jeg kan mobbe henne med. Fikk ikke mobbe henne med at hun datt i bussen, fordi det har hun allerede gjort selv. Lurer på hva hun finner på imorgen.

Åh! Nå begynner barneTv snart, må gå!

-Iselin

 

Jul og Pepperkaker

Publisert: 01.des.2010 @ 17:23 // Blogg // 0 kommentarer

Ah, vet ikke hvor jeg skal starte. Jeg kjenner jeg storgleder meg til jul, klarer nesten ikke å vente. Nå er det riktignok adventstid, koselig tid det også, men ikke så koselig som jul♥                                                                                                                                Har jeg nevnt at de har fått juleduker på ferga? Skikkelig julestemning!


På ferga i dag, stod det fram pepperkaker, som vi så klart ikke klarte å holde hendene i fra.Dagens høydepunkt!


Bilde tatt i fra google.

 

På bussen i dag klarte jeg nok en gang å falle ned i fra bussetet, fikk riktignok ikke noe hjernerystelse denne gangen da, sliter fortsatt med hodepine i fra den gangen jeg fallt skikkelig..

Tenkte jeg skulle skrive om det, før Iselin gjør det. Hun liker å mobbe meg.

Fikk også igjen norsktentamen i dag, fikk 5er, trodde jeg skulle få 2er.                            På ferga i dag sov Iselin, mens jeg snakket, også lo hun litt av noe jeg sa. Haha, må le litt av meg selv. Er ikke akkurat i skrivehjørnet i dag.                                                                                                                                                                           Mer er det vell ikke å si, for øyeblikket.

 

Kos dere med Jul i Månetoppen i kveld, det vet jeg at jeg skal gjøre♥                                                                                                                                   Nå skal jeg fortsette med å høre på julemusikk.

 

€ Hva har dere gjort i dag?

€ Skal dere se Jul i Månetoppen?

 

- Synnøve

 


Home sweet home

Publisert: 30.nov.2010 @ 16:24 // Blogg // 0 kommentarer

Nå har heg endelig kommet hjem etter en slitsom nynorsktentamen. Koslig busstur me Synnøve som hadde med trøstepotetgull og cola! Namnam!

Koslig på ferga også. Vi lo for det meste. Magne, hahaha (bare Synnøve som skjønner den) Og vår gode venn Karen som banket en niende klassing, you go girl!

Men nå skal jeg lage litt mat. Får Synnøve til å skrive senere.

 

-Iselin

Lager middag !

Publisert: 30.nov.2010 @ 15:56 // Blogg // 0 kommentarer

Hei og hopp.

Nå har jeg akkurat kommen hjem etter en sprø fergetur, forteller mer om den senere, enten jeg eller Issey!

Nå må jeg lage middag..

Iselin

Publisert: 29.nov.2010 @ 20:48 // Blogg // 0 kommentarer

Hei:D

Jeg heter Iselin, er født 30.juli 1995.Å blogge er VELDIG nytt for meg, så ikke forvent noe stort:S

Jeg bor på Salsbruket, eller nesten vertfall.

Liten og blond, og like klebbete som Synnøve.

 

 mee;€

Synnøve

Publisert: 29.nov.2010 @ 19:56 // Blogg // 0 kommentarer

Hei!

 

Jeg heter Synnøve, er født 26. Juni 1995.

Hadde ikke nyere bilde, så dere får nøye dere med dette.

 

 

Jeg er vegetarianer, noe som vil si at jeg ikke spiser kjøtt, heller ikke skinke, kylling eller servelat!

Jeg bor på lund, har dårlig humor, er veldig klebbete, og er ganske flink til å ringe/sende meldinger feil.

Hvis du hører noe støy i gangene på skolen, er det bare jeg som har falt, eller noe.

 

 

Jo; jeg gleder meg til jul.

Vår blogg!

Publisert: 29.nov.2010 @ 19:35 // Blogg // 0 kommentarer

På denne bloggen kan du lese om vårt fergeliv. Hele livet vårt er jo på ferga, alle bilder, til og med headeren, og minner. Jeg tuller..

Jeg kjeder meg :)

hits