FML's

Dagens

Publisert: 25.mar.2011 @ 17:22 // FML's // 0 kommentarer

Tror jeg må begynne med "dagens FML". På onsdag var vi på jubileums kveld for nærøy ungdomsskole(LES: alle elever og lærere måtte være der),jeg, tante, pappa, Thea og Tobias. Midt i pausen får vi vite at ferga ikke går. Den har holdt på å rake i land, eller noe. I alle fall, jeg fortalte det til tante, men hun trodde meg ikke først. Trodde det vel ikke helt selv, heller. Ikke før Iselin kom til meg, hun kunne også fortelle at ferga ikke gikk. FML! Klokka var da halv åtte, og jeg prøvde å finne pappa/tante/tobias/Thea. Fant en, men mistet den før jeg fant en annen. Vel, til slutt fikk vi samlet oss. Siden ferga ikke gikk, måtte vi kjøre rundt. Kom hjem halv ett, på natta. Vel, vi kom oss i alle fall hjem. Vi trengte ikke å overnatte til en lærer, som jeg hadde mareritt om den natta vi kom hjem.

I går gikk ikke ferga, og i dag har jeg hatt sånn hodepine at jeg ble hjemme. Haha, noen som har fått med seg at reserveferga til reserveferga ikke går? teknisk feil. Skal det egentlig gå an?


Kjenner jeg savner Olav Duun litt!

Jeg kan i alle fall fortelle om at kvelden ble velykket, tror jeg. Jeg skulle egentlig være punk, men lærerne ble enige om at klesstilen ble alt for søt, så jeg måtte være med i "jakkemoten". Klassen vår hadde 90-tallet. Vi skulle skrive ned om tallet, det som skjedde i verden, Norge og Nærøy, også skulle vi ha "mannekenger", som viste frem moten på det tiåret. 10ende var sammen om det, slik at vi tok 70, 80 og 90-tallet etter hverandre. Det var mange morsomme og gode oppvisninger, men jeg fikk ikke tatt bilder, da jeg sto bak scenen og klamret meg fast til venninna mi og tygget hubba bubba for fullt. Nærvøs? Nææida!

Det gikk i alle fall fint, jeg prøvde å vrikke på rompa, tygge tyggis og ikke snubble på scenen. Tror jeg ikke så ut som en nymotens fjortiss, med rosa(♥) tyggis. jeg vurderer sterkt å ta noen bilder i fra facebook, men tror ikke jeg tar risken, ehe. Etter fremvisningen løp vi for å ta av klærne, jeg for min del, hold på å dø av de trange nettingstrømpene, som jeg hadde innom en hullete bukse. Vi rakk akkurat ikke å komme til døra til at det ikke var noen som var på scenen. Vi kunne ikke gå inn før det ikke var noen på scenen. Min flaks, så klart. Vel, omtrent alle ble stående der. Innkluder lærerne våre, de som er så "flinke til å danse". Vi ble i alle fall underholdt med litt dansing, i alle fall vi som sto fremst. Dessuten sto ene læreren vår og lyttet på døra, slik at vi kunne gå inn med en gang det ikke var noen på scenen. Det var en lærer som snakket om skolen, og han snakket i minst 15 min! Vi kunne bare se hvor fortvilet læreren som lyttet ble. Etter 2 min, trodde jeg vi skulle dø. Haha, bra at det jevnt og trutt var noen som skulle på do, og åpnet døra. Det var sykt varmt der, og siden jeg sto nesten fremerst, var det folk rundt meg over alt. Å stå i en klynge i et ganske varmt rom, er ikke noe å anbefale! Dette innlegget ble ganske rotete, men det er fordi at jeg har sånn hodepine.

 

Synnøve

hits