januar 2011

Random blogginlegg - Du VET du vil se!

Publisert: 31.jan.2011 @ 20:07 // Blogg // 11 kommentarer

Visste dere at mennesker som drikker kaffe tar sjeldenere selvmord enn de som ikke gjør det, verdens største leketøysdistributør er McDonalds eller at dyret som dreper mest mennesker er myggen?


Døde litt av myggen. Ehh, ja, det hørtes jo kjempe bra ut!

Jeg ønsker meg toppen.

 

Nå sitter jeg faktisk å kjeder meg. Har ikke noe å gjøre, null blogginspirasjon, null kamera(om jeg ikke skal regne med det som tar så dårlige bilder at jeg nesten blir emo).Det farligste yrket i USA er fisker. Jeg tror jeg kanskje skal begynne å trene, når det blir varmere. Har desverre ikke flyttet sykkelen over til leiligheten enda, har bare ikke funnet tid. Når jeg har tid, kan ikke tante, og når tante har tid, kan ikke jeg. Jeg kan jo ikke flytte den helt selv, heller da. Thomas Edison, mannen som fant opp lyspæren, var mørkred. Om det er noen som kan fortelle meg om hvordan jeg skal bli en bedre blogger, hadde jeg blitt kjempe glad! Dere trenger ikke å kommentere om at dette innlegget er bare tull, at det er er slike ting som gjør en dårlig blogger til en sårlig blogger. Jeg skriver dette innlegget fordi at jeg snart dør av kjedsomhet, om det ikke kommer en mygg og dreper meg først da(Hihi). Visste dere forresten at Kleopatra giftet seg med to av sine brødre? - ÆSJ!

 

En gjennomsnittlig 4-åring stiller 400 spørsmål hver dag. Vel, om den siste er sann, vet ikke jeg helt.. Morfar og jeg regna ut at Odin stiller ca. 360 spm på ei time. Han er riktignok bare 3 år. Oi, på 10 timer stiller han 3600 spørsmål, altså. Rart jeg kan bli klar, noen ganger? Neida.

De tre rikeste familiene i verden har mer penger enn de 48 fattigste landene i verden. Sykt, spør du meg!


Ønsker meg disse skoa også!

Er det noen der ute som har noen bloggtips til meg? Dere skjønner vel krisen, når dere leser innlegget?

 

Synnøve

Spørsmålsrunden!

Publisert: 31.jan.2011 @ 19:02 // Blogg // 8 kommentarer

Siden jeg ikke har vært helt flink til å blogge i det siste, kjører jeg på med en spørsmålsrunde! Så må dere spørre da, så jeg ikke sikker igjen med ingen spørsmål og røde kinn :-)


Beklager dårlig kvalitet på bildet, men jeg bruker ikke mitt kamera, men bedre enn ingenting, eller?

 

Synnøve

 

 

Banning på barne-TV?

Publisert: 28.jan.2011 @ 22:00 // Blogg // 4 kommentarer

Tvinsa er lagt, for lenge siden, så klart, dataen er tatt fram, TV'n er på og det er fredagskveld! Godt! Er ikke hjemme, så kabelen til mobilen(Mitt faste kamera for tiden), er hjemme. Desverre.

Men over til overskriften, satt og så på barne-TV med tvinsa i sted, og plutselig hører jeg; maur fra helvette. Da døde jeg litt, serriøst. Hvordan er det barne-TV er i dag? Er det virkelig nødvendig med banning i barne-TV? Jeg har hørt banning på barne-TV før, men ikke så grovt, og uformet. Lyden ble jo høyere når de sa det. Haha, jeg høres helt sikkert ut som en voksen, eller noe. Men jeg synes virkelig ikke at det er nødvendig med banning i barne-TV..

 Hva synes du om dagens barne-TV?

 

Synnøve

Vinneren av konkurransen!

Publisert: 28.jan.2011 @ 21:21 // Blogg // 3 kommentarer

Jeg har kåret en vinner av musikk-konkurransen min. Var ikke så vanskelig å velge, mange sanger å høre på. Vinneren av konkurransen skal jeg kommentere til i 7dager, og i tillegg skrive et innlegg om bloggen.

VINNEREN AV BLOGGEN ER:

ANNETTE!

http://annettefb.blogg.no/

Gratulerer! det var velfortjent! Likte alle sangene, og noen nye sanger jeg ikke har hørt fra før!

 

- Iselin

KÅRER EN VINNER PÅ FREDAGEN!

Publisert: 26.jan.2011 @ 21:10 // Blogg // 1 kommentar

På fredagen kårer jeg en vinner av musikk-konkurransen! Det er ikke forsent å kommentere. Har hørt på alle de nye sangene, og det er mye bra! Veldig vanskelig å velge en vinner. Skulle bare gi dere en liten oppdatering på at jeg ikke har glemt konkurransen!
-Iselin

 

Morgenfrisk?

Publisert: 26.jan.2011 @ 06:06 // Blogg // 1 kommentar

Det skulle ikke ha vært lov med lekser! Jeg har vært syk i ei uke, også finner jeg ut av at vi skal ha framføring i RLE i dag?!!. Jeg har vært syk, og har ikke hatt boken hjemme en gang. Ikke har jeg tenkt så mye på det heller. Når man ligger med hodepine, tenker man ikke så mye på lekser som skal gjøres over data. Uansett, nå skal jeg altså bruke den lille timen jeg har, til å kaste sammen en framføring. Spørs om jeg i det hele tatt får til å fremføre, med den stemmen jeg har, om jeg i det hele tatt har stemme.

 

Wish me good luck?

 

Synnøve

"Outfit" & eget treningsstudio

Publisert: 25.jan.2011 @ 21:57 // Blogg // 0 kommentarer


beklager for sein blogging, har slitt litt med å få til å installere sims2 på dataen, har linux. Fikk det ikke til, men fikk til å installere sims3, av en elle en annen merkelig grunn. Uansett, har prøvd å ta "outfitbilde" til dere, gikk ikke så bra, som dere sikkert ser. Vel, prøvde i alle fall. Gleder meg til å få tilbake kameraet mitt.


 

Fant noen godbiter i skapet. Ønsker meg virkelig slike kopper;

Serriøst fine!

 

Over til overskirften. I morgen skal jeg og tante flytte treningssykkelen og pilatessettet over til leiligheten. Jeg bruker ikke stua, uansett. Klarer ikke å trene når det er noen som ser på, eller er ved siden av. Kan ikke noe for det, og der sykkelen står nå, er veldig uperfekt for min del. Blir godt å få den til leiligheita, sånn at jeg endelig kan begynne å trene igjen. Nå er det ingen unnskyldninger.

 

Haha, elsker klippet!

 

Veldig random innlegg, egentlig.

 

Synnøve

Den nye blogglisten!

Publisert: 23.jan.2011 @ 13:02 // Blogg // 0 kommentarer

 

Vi har meldt oss på den nye topplisten for nye blogger :-)

B L O G G L I S T E N . N E T

 

 

Sminkevesken min!

Publisert: 22.jan.2011 @ 21:33 // Blogg // 0 kommentarer

Hva har jeg i den lille sminkevesken min? Jeg har plukket ut de produktene jeg synes er de beste, og viktigste ;

 

 


Hårbørsten, viktigst!

 Beste mascaraen jeg noen gang har hatt, anbefales!

 Parfyme fra cubus, Beckham.

 Eyeliner fra cubus, Lorèal.

 Lip gloss fra H&M.

 Ikke det beste pudderet, men er greit nok..

 Foundation, som jeg fikk i gave. så vet ikke hvor den er ifra..

Dette var noe av det jeg har i sminkevesken min.

 

€ Har du noen av disse produktene, hva synes du om de?

 

- Iselin

IQ'en min begynner virkelig å ta av!

Publisert: 21.jan.2011 @ 17:44 // Blogg // 1 kommentar

Beklager for lite(og dårlig..) blogging, men jeg er dødssyk, skjønner dere..

Men, altså. Jeg tenkte at det kanskje kunne være greit å stikke innom for å gjøre leserne våre litt fornøyde i alle fall. Jeg rydder rommet mitt akkurat nå, til musikk, så klart. Fant noen julegaver under alt rotet. Blandt annet denne godbiten;

Vel, la oss bare si at om du finner et fint innpakket hjerte, som ser ut som sjokolade, er det ikke sikkert at det er det! Det kan også være lakrisk..Eeeller såpe..

Dere kan se bittet mitt på bildet over.

Jeg var skikkelig klar, og skikkelig godtersyk. Og hva finner jeg? Et sjokoladehjerte. Døde nesten av lykke. Visste jo at den var fra jul, og hjemmelaget. Og at det ikke var noe galt med den, selv om den har ligget i en månde. I det jeg åpnet den, kjente jeg en svak lukt av parfyme. Jeg tenkte ikke noe over det, bare at det kanskje var lakris, men jeg liker jo det og. Lykkelig tok jeg et bitt. Kjente smaken, og tenkte at det var lakris, men i det jeg er på god vei til et bitt nummer to, tror jeg munnen min døde litt. Serriøst. Har du noen gang fått parfyme i munnen? Samtidig som du også beklagelig fikk litt hårspray i samme sleng? Og enda litt mer parfyme? Vel, ti gang værre var smaken, Fysj og fy!

Alt dette skjedde i går, vel og merke. Munnen min fungerer fint igjen. Ble nesten litt sulten av dette innlegget, og "sjokoladehjertet" frister skikkelig. Tror nesten jeg må kaste det, hvis ikke kommer jeg til å spise det opp. Neida, men det frister! Bra det er lørdag og bursdagsselskap til vår kjære Halvor, som ble 18 år, i morgen! Han kjørte opp til bil(Oi, dette er flaut, jeg vet ikke når det var..), enten onsdag eller i går! Gratulerer!

 

Har du noen gang spist såpe?

Synnøve

Skjønnhet

Publisert: 20.jan.2011 @ 14:21 // Blogg // 0 kommentarer

Nå skal jeg faktisk blogge litt serriøst. Jeg skal blogge om noe jeg tenker på akkurat nå.

Mange vil si at skjønnhet er det som er utenpå, det som er innenfor rammen(ansiktet). Egentlig burde vi definere skjønnhet etter innsiden på en person. Er personen snill, slem OSV. Man trenger ikke å være pen for å være vakker. Jeg tror desverre at det er alt for mange personer som sier at en person er pen, bare fordi at hun har "godt utseende". Når betyr det egentlig noe at en person er god? At en person faktisk kommer til å bety noe for menneskeheten? Jeg tror neppe at de som skal få jorden til å gå rundt, bryr seg om personene er "pene" eller ikke. Jeg tror ikke de fattige bryr seg om hvordan de som hjelper dem ser ut. Når noen slenger stygge ting etter en person, som de kanskje overhodet ikke kjenner, hva et det som foregår på innsiden av hodet deres da? Hvorfor slenger folk dritt etter noen de knapt har utvekslet ord med?

Kanskje ikke alle er født med "skjønnheten", men de kan alikevel være vakre. Du trenger ikke å se ut som en model for å være vakker. Det er nok å bare være deg selv. Prøv å gjøre det så bra som mulig for deg selv, samtidig som du faktisk tenker på de rundt deg.Hva synes du?

 

Synnøve

Nydelig video!

Publisert: 19.jan.2011 @ 21:45 // Blogg // 0 kommentarer

Den er bare så nydelig!

Hva synes dere?

 

Synnøve

En, eh...Oppskrift?!

Publisert: 19.jan.2011 @ 20:44 // Blogg // 0 kommentarer

Et mirakel har skjedd, jeg har blitt kreativ. Eller, nei. Jeg ble egentlig bare sulten. Uansett, tror jeg hopper over den tragiske humoren min, og hopper videre til det som jeg egentlig skulle si. Jeg tok bilder da jeg lagde meg mat. Her kommer en "oppskrift"!

 

Først må du ta en tallerken/skål;

Så tar du to yoghurtbegre oppi skålen,

tar havregryn og banan. Bland det godt sammen... Og tadaaa, du har en sunn og god frokost/lunch/kveldsmat. Og til dere som eelsker mat; Et godt mellomåltid!Ikke klag på dette innlegget, vær så snill.Sitter med max hodepine, forkjølelse MM! Immunforsvaret mitt er brutt helt sammen.

 

Synnøve

Konkurranse!

Publisert: 18.jan.2011 @ 19:21 // Blogg // 14 kommentarer

En dag uten musikk er virkelig en dårlig dag! Hører på musikk hver eneste dag på bussen/ ferga, og jeg savner ny musikk å høre på! Begynner å bli ganske så lei av å høre de samme sangene om og om igjen. Så trenger deres hjelp!

Jeg vil at dere skal komme med så mange musikkforslag som mulig. Legg igjen forslaget i en kommentar under. Den jeg mener har det beste forslaget skal jeg kommentere på bloggen til i 7dager, og i tillegg skrive litt om den på bloggen vår. Velger ikke ut en vinner medmindre det er minst 8 kommentarer, så kom igjen! Husk å legge igjen hva bloggen din / deres heter i kommentaren! ♥
 

 

 

 

Iselin

Jeg(vi) skal bli bedre blogger(e)

Publisert: 17.jan.2011 @ 19:25 // Blogg // 4 kommentarer

Jeg føler meg nesten som en sviker, eller, jeg føler meg som en sviker. Jeg blogger lite, og dårlig, Iselin blogger ikke i det hele tatt. Men jeg lover at jeg skal bli bedre, en gang. Skal bli bedre til å ta bilder, skrive mere og bedre!

Kan jo blame det på at jeg har slitt en del med hodepine i det siste. Har vært logget inn på facebook enest, for å sjekke ting og tang. Selv om jeg sliter med hodepine, kan jeg jo bli filnkere til å blogge! Er jo forran skjerm en eller en annen gang om dagen, uansett. Kanskje jeg får tilbake kameraet mitt snart også? Enten fiksa, eller ikke. Håper mest på at det er reparert. Savner kameraet mitt. Nå ble jeg sulten. Snakkes!(Kommer sterkere tilbake senere)


Gi meg en sånn en, og jeg er din!


Synnøve

Ønsker meg!

Publisert: 16.jan.2011 @ 22:03 // Blogg // 0 kommentarer


Drømmesko!!Skorta må være rød, vel og merke :-)

 

- Synnøve

Et lite pip i fra meg..

Publisert: 14.jan.2011 @ 19:53 // Blogg // 0 kommentarer

Tenkte at jeg bare skulle gi et lite pip i fra meg, før jeg drar til pappa. Håper Iselin blogger i alle fall et innlegg i helga! :)

Tenkte jeg skulle dele en sang med dere, men den youtubegreia funker ikke...

 

- Synnøve

Skal begynne å blogge igjen!

Publisert: 14.jan.2011 @ 16:26 // Blogg // 1 kommentar

Har har hatt en liten bloggpause, eller nokså stor. Men nyttårsfortsette mitt er å blogge mye mer fremover! Også truer Synnøve med å legge ned bloggen hvis jeg ikke begynner å blogge såå...hadde ikke noe valg. Håper på flere lesere! Er så mye mere motiverende og skrive hvis du vet det er noen som leser den.

Idag var det kjempe kjedelig på ferga.. Synnøve er syk, og da er det ikke så mye å gjøre, unntatt å spille spill på ipoden! Takk til Karina som fikk ordnet ipoden min, sånn at jeg får til å laste ned spill og se filmer.

Ellers idag har det vært en ganske kjedelig dag. Har hatt samfunnsfagprøve og norskprøve, mens b-klassen og c-klassen var på ski- og aketur.. urettferdig..

Fikk igjen karrakterkorte også, ble veldig fornøyd. Så på fergeturen hjem diskuterte vi karakterer!
€Har dere fått vite karakterene?

 

€Hvordan gikk det?

 

-Iselin

En liten oppdatering i fra syke meg..

Publisert: 14.jan.2011 @ 16:21 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg kan jo starte med å si at det er 13,6 grader her inne. Til vanlig ville jeg vel ha vært frosset i hjel for lenge siden, men jeg synes faktisk at det er varmt her inne..

Har slitt litt med og tenne opp, men fikk det til til slutt.. Siden de andre kommer hjem snart, bør de vel slippe å fryse i hjel, selv om jeg er syk og synes det er varmt.

Flinke meg!


Jeg kommer sikkert til å dø av heteslag, eller noe. Håper de i alle fall har kjøpt noe godt til meg i byen. Vil ha dette;

Og potetgull, daim, smågodt OG pannekaker!

 

Må innrømme at jeg har vært litt kreativ i dag. Har tatt et te-bilde, *kremt*. Så kreativ som man kan være om man ligger rett ut i senga, i alle fall..Da er dagens "kreativitet" brukt opp i fra min side. Snakkes etter helga, skal til pappa, som ikke har nett(-.-').

 

- Synnøve

Smykkelaging

Publisert: 11.jan.2011 @ 19:35 // Blogg // 2 kommentarer

Jeg fant kabelen til kameraet i går, jippi! Men nå funker ikke bildeopplasteren(Bare fra arkivet).. Jippi, nå funker den!

 

Akkurat nå sitter jeg å lager macramesmykker, fikk en del bestillinger på skolen i dag. Yeei, glad for at noen vil kjøpe :-)Håper på flere bestillinger etter hvert. Spurte inspektøren om jeg kunne henge opp et skriv på "oppslagstavla" i dag, men det fikk jeg ikke.. Han sa at det var reklame, og det ville de ikke ha på skolen.(Særlig).

Yeei, nå fikk jeg en god idè, for en gangs skyld;

Kanskje jeg skal henge opp på klasserommet vårt?Nå skal jeg tilbake til smykkelagingen, håper på å bli ferdig i kveld.

 

- Synnøve

 

Selger macramesmykker :-)

Publisert: 10.jan.2011 @ 21:11 // Blogg // 3 kommentarer

Ja, jeg lovet jo et innlegg om smykkene(Siden jeg allikevel ikke har noe annet å blogge om).

Du kan enten bestille på e-post(synne_k_95@hotmail.com), eller melding på 99384991.

Jeg lager smykker/armbånd på bestilling, enten slik som dette(vanlig);

Eller dette(twisted);

 

I bestillingen må du ha med hvilke perler du vil ha i smykket(farger, form og hvor mange), hvilket smykke/armbånd du vil ha(Vanlig eller twisted).

Priser

smykke - 60kr

Armbånd - 30 kr

Smykke og armbånd("pakke") - 70 kr

 

 

Jeg har veldig mange forskjellige perler, så det er bare å komme med forespørsler.- Synnøve


Gjett hva??

Publisert: 10.jan.2011 @ 19:33 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg har tatt en masse bilder til dere, meeen, jeg finner ikke kabelen til kameraet. Dere får nøye dere med noen bilder jeg tok med mobilen.

 


Ferga♥ Var jammen meg på tide at det kom et bilde av den..

 

 

 

Jeg har funnet en ny måte å få tiden til å gå, når jeg er på ferga;


Lage smykker

 

Jeg selger forresten macramesmykker. Slike som på bilder over. Kommer med flere bilder i kveld, og hvordan dere kan "bestille" :-) Koselig om dere legger igjen en kommentar, for å fortelle om dere vil bestille.

 


Sånn var dagen min på ferga. smykkelaging og cola.

 

- Synnøve

Takk for alt..

Publisert: 09.jan.2011 @ 21:19 // Blogg // 0 kommentarer

..Tror nesten jeg går for å grave meg en grav snart.. Har holdt på lenge med å fikse designet, så klikker hele greia, funker ikke i det hele tatt, og dermed sitter jeg igjen med et halvferdig design, som hopper over i hverandre OG det går ikke ann å skifte design. "Vi beklager, men det er skjedd en feil. Vennligst prøv igjen.". Argh!
Har dessuten vært syk onsdag, torsdag, fredag og hele helga, så har ikke blogget. Har BTW. vært til pappa i helga.

Fint, der klarte jeg å slette hele innlegget, bare det over som ble lagra. FML!

 

Nå skal jeg gå og trene(Holder nyttårsforsettene), eller være EMO, har ikke helt bestemt meg enda -.-'

 

Synnøve

 

Beklager.

Publisert: 05.jan.2011 @ 19:30 // Blogg // 1 kommentar

Den "ekte" bloggingen må nok utsettes til i morgen. Er desverre blitt liggende syk hjemme. Det er synd på meg.

 

- Synnøve

JA NEI DET!

Publisert: 04.jan.2011 @ 19:26 // Blogg // 0 kommentarer

Nå ble jeg så lei av Iselins fravær på denne bloggen at jeg fant ut at jeg skulle blogge litt for henne. Jeg har ikke gjort dette før så vær snille;) Idag har det vært solformørkelse. Noen som så det??Ellers så sitter Iselin på gulvet ( haha, på gulvet!) og gjør lekser. Hun er skikkelig skoleflink og storesøster er såå stolt:-) KOmmer til å nå laaangt !
MEN nå skal jeg lage Dolmio Lasagne med rundstykker til. Det er nydelig!! BEste av den lasagnen du kjøper "ferdig" på butikken. Å så lettvint!Nam nam.

 

Vi høres. OG JEG MENER AT ISELINS NYTTÅRSFORSETT BØR VÆRE Å BLOGGE MERE! LOVE U.

KLEM KARINA.
IM OUT!

I morgen begynner jeg offisielt og blogge skikkelig igjen!

Publisert: 04.jan.2011 @ 16:50 // Blogg // 1 kommentar

Oh my ...NÅ må jeg skjerpe meg snart, Iselin også! I morgen begynner jeg å blogge skikkelig igjen, med bilder og alt! :-)


En kopp kaffe hadde gjort seg :-3

 

Gjett hva som var det første som skjedde på ferga i går? - jeg klemte hånda i søppelkassa(sånne rare greier der).

Hva tror dere så skjedde?  - Jeg klarte å slå hodet mitt skikkelig hardt i en ting som henger på veggen.

 

Hva skjedde i dag, tror dere? - Jeg slo hodet mitt så hardt i den samme tingen som henger på veggen, at jeg ble skikkelig svimmel.

 

Kløne, sa dere?

 

- Synnøve

Oi

Publisert: 02.jan.2011 @ 19:30 // Blogg // 2 kommentarer

Oi, oi. Nok en forsømmelse av bloggen. Beklager, men i disse juletider blir nok bloggen satt i den nederste rekke på prioriteringslista. Har vært innom bloggen, da. Nesten hver dag, for å se på kommentarer, og hvor mange som har vært innom. Det er litt variert. I fra 101 til 2 lesere på bare en dag, liksom. Har noen nyttårsforsett da;

- Blogge mye bedre og mye mer.

- Begynne å trene regelmessig.

- Begynne å spise mye sunnere.

- Gå ned i vekt.

 

Et løfte til seg selv, kan man ikke bryte, så jeg håper virkelig for min egen skyld at jeg klarer å holde dem. Nå skal jeg tilbake til virkeligheten, Thea baker oreokjeks! Og jeg drikker cola, gleder meg til kjeksen er ferdig. Sa jeg at det er lov til å være usunn i helga? Bryter ikke forsettene, enn så lenge. I morgen starter jeg på mitt nye liv. Første jeg skal; Styrte til butikken og kjøpe meg noe sunt. Eller, kanskje jeg starter på tirsdag, ehee. Ble skikkelig sjokoladesyk :/

Bildeopplasteren funker ikke. Så det er jo.......fint?

 

- Synnøve

 

 

hits