februar 2011

Slutter..?

Publisert: 12.feb.2011 @ 18:34 // Blogg // 1 kommentar

Jeg slutter å blogge medmindre Synnøve kommer tilbake. Jeg ser ingen grunn til å blogge uten henne, for det er hun som har gjort så å si alt på denne bloggen.

Jeg tror det er et lite håp for at hun kommer tilbake, så vi snakkes (kanskje).

 

- Iselin

BESTE WII SPILLET EVER!

Publisert: 10.feb.2011 @ 20:53 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg har funnet det beste wii spillet; Call of Duty Black Ops!

Jeg har hørt at det skulle være skikkelig bra på x-box og playstation 3, så jeg bestemte meg for å prøve det ut på wii. Og tro det eller ikke, det var det beste spillet jeg noen gang har spilt. Jeg har ikke prøvd så mange andre skytespill eller noe sånt, men jeg elsker skytespill, og dette er midt i blinken for de som liker litt spenning og action. Anbefaler alle som liker skytespill å kjøpe det, jeg tror kanskje at spillet til PS3 og x-box er bedre enn spillet til wii. Litt vanskeligere å skyte og styre.
Har du prøvd dette spillet?


Hva synes du om det?

 

-Iselin

Jeg slutter..

Publisert: 10.feb.2011 @ 16:06 // Blogg // 0 kommentarer

Nå er det opp til Iselin om hun skal fortsette bloggen

 

Synnøve

Glansbilder

Publisert: 09.feb.2011 @ 22:15 // Hobbyer // 1 kommentar

Da jeg var lita, hadde jeg en hobby; glansbilder. Det var da jeg fikk en gave fra tanta mi og søskenbarna mine, som var ei glansbildebok, at jeg fikk dilla. Jeg måtte få noen til å klippe løs glansbildene med en gang. Ikke en sjel slapp unna mitt uendelige mas om glansbildene. Den gaven, den var uten tvil den beste jeg noen ganger hadde fått, i alle fall da. Til og begynne med hadde jeg utrolig mange fine glansbilder, men det minsket etterhvert. Søskenbarn fikk meg til å bytte. "10 sånne, mot en sånn". Så klart var jo det de hadde, best, og det var virkelig et røverkjøp, for de tvilte jo litt på om de skulle ta 10 eller 15 for den. Vel, de lurte meg, rundlurte meg. Nå er nesten hele boka robbet for fine bilder, og erstattet med stygge glitterbilder. BLÆH! Også jeg som hadde en masse pene bilder, noen var til og med gamle. Vel, bildene jeg har nå, blir vel gamle en dag de også. Jeg synes i alle fall at boka jeg har, er veldig pen. Den er liksom ikke så "moderne", men litt mer gammeldags. Elsker alle bildene som er uttenpå den, skulle gjerne hatt alle som glansbilder.

Jeg har faktisk lett etter glansbilder lenge, men det virker som om de ikke har de noen plasser lengre. Eller, jeg har funnet på en butikk, men der var de verken pene eller billige. Kanskje jeg må til en gammel butikk i sverige, for å finne glansbilder, som er pene og ikke så veldig dyre. Tror faktisk heller at de har de i Sverige enn i Norge.

Har du/samler du på glansbilder?

 

Synnøve

VOE's nye blogg

Publisert: 09.feb.2011 @ 18:59 // Blogg // 39 kommentarer

Er det noen som tror hun kommer til å starte på en ny blogg, eller fortsette på sin gamle? Noen som tror hun kommer tilbake?

Jeg, for min del, lurer skikkelig på det. Kanskje kommer hun aldri tilbake?                                                                                                                                                   Eller kanskje hun kommer tilbake om flere år?

 Tror dere hun kommer opp på topplista igjen, om hun starter ny blogg/den gamle bloggen opp igjen?


Synnøve

CSI V.S One Tree Hill

Publisert: 08.feb.2011 @ 21:04 // Blogg // 15 kommentarer

Ser du heller på CSI eller One Tree Hill?

Etter min mening ser jeg heller på One Tree Hill. Har ikke noe med at CSI er dårlig eller noe, men det er ikke sånn at jeg få det med meg. Jeg har bare sett de nyeste sesongene av One Tree Hill, men likevel så må jeg få med meg hva som skjer! Tror kanskje det har noe med at jeg bare digger de menneskene som spiller i serien. Brooke er garantert en av mine favoritter. CSI på den andre siden er litt mere spennende, og blir i helt annen sjanger enn One Tree Hill.

 

Hva mener du?Eller:

 

Iselin

 

En vanlig, kjedelig dag...

Publisert: 07.feb.2011 @ 20:34 // Blogg // 3 kommentarer

Desverre er jeg ikke en spennende blogger som bor i Oslo, ligger på topplista eller får veldig mye sponsede ting, som man kan skrive om på bloggen. Defor har jeg ikke så veldig mye å blogge om, har jo strengt tatt ikke en veldig spennende hverdag. Om man bor på en øde plass som meg, er det ikke så veldig mye man kan finne på. Når jeg kommer hjem, om dagene, er det allerede på god vei til å bli mørkt. Og før man har fått slengt litt mat i kroppen, er det helt mørkt ute. Da er det ikke så veldig mye mer spennende ting å gjøre, enn å sitte med lekser, trene eller sitte på dataen.


Outfitbilde, - på en måte.

Dagen i dag har for det meste gått i skole, lekser og data. Holder på å redigere en hårvideo, om jeg får det til. Har litt problemer, da dataen klikker hele tiden.

Er det noen som har noe bloggtips til meg?

Synnøve

Anbefaling av parfyme

Publisert: 06.feb.2011 @ 22:08 // Blogg // 11 kommentarer

Jeg elsker parfymen fantasy, fra britney spears. Den luker sinnsykt godt, varer lenge og du trenger ikke å spraye deg ned for at du skal lukte at du faktisk har den på. Elsker det at den varer så lenge. Hvem er vel ikke lei av å måtte spraye på ny parfyme hvert femte minutt? Med denne kan du bare "la det gå sin gang". Den varer kjempe lenge, blir sittende i klær og hud.


Love it♥

HAha, beklager for veldig uklart bilde, men jeg har ikke verdens beste tid. Tok det egentlig bare i farta, med mobilen mi, som er veldig dårlig å ta bilder med.

Synnøve

VOE DRIKKER

Publisert: 06.feb.2011 @ 21:26 // Blogg // 15 kommentarer

Vann, og kanskje noe mer? Spiller det egentlig noe rolle for dere, om hun drikker eller ikke? Leave the girl alone..Synnøve & Iselin

Jeg er ferdig

Publisert: 06.feb.2011 @ 01:48 // Blogg // 1 kommentar


Iselin kom, etter alt. Tror en liten del av hun døde, da hun fant ut at det ikke var flere lyktestolper inn i mot oss. Må innrømme at jeg var pittelitt redd selv, da jeg skulle(måtte) gå i mot pysa. Okei, kanskje jeg som er pysa her, måtte ta med meg katten min. Ehe, har ble skikkelig fornærma da jeg tok han med ut i kulda, og nektet å "snakke" med oss etterpå. Mens jeg gjorde fornuftige ting, som å lage ferdig inspoveggen, satt Iselin på dataen.Den ble kanskje ikke helt som jeg tenkte, men den ble ok. Jeg er i alle fall fornøyd, - for nå.

 

Vet dere hva som er bedre enn å ha egen x-box? Å ha en bror som har det. Toffy har gått rundt å vært stolt over at han har kjøpt seg x-box, i dag. Nå skal jeg fortsette å se på at broren min dreper folk♥, ses om litt.

 

Synnøve

Sitter midt i et dilemma!

Publisert: 05.feb.2011 @ 18:31 // Blogg // 7 kommentarer

Jeg sitter nå og skriver søknad om videregående skole, men jeg aner ikke om jeg skal gå i Namsos eller på Rørvik. Jeg tenker at det blir bedre å gå i Namsos, for da møter jeg masse nye mennesker og kommer meg litt bort, men er veldig usikker. De sier jo at Rørvik er den beste skolen, mye fordi at lærerne bryr seg om elevene, mens  i Namsos bryr ikke lærerne seg om elevene i hele tatt. Stemmer dette?

Siden nesten alle vennene mine skal til Rørvik,gjør det meg veldig usikker. Blir feil om jeg velger å gå på Rørvik bare fordi alle de andre skal gå der?

Olav Duun eller:
YNVS?
€Trenger deres råd og meninger?

€Er det slik at Rørvik er bedre enn Namsos?

 

-Iselin

 

Hva skal jeg ha på meg?

Publisert: 05.feb.2011 @ 12:13 // Blogg // 0 kommentarer

Skal til byen i dag, kjøpe treningsklær, siden en viss person har rotet bort de gamle. Jeg ser ingen tegn på storm eller uvær, så da satser jeg på at Iselin kommer i dag, gleder meg! Jeg ble halveis ferdig med inspoveggen i går, før jeg innså at jeg hadde alt for lite å lime på den. Tvang meg selv til å klippe ut flere bilder av vesker, sko, sminke, klær osv. Haha, sovvna med en gang jeg la meg i alle fall. Veggen er bare halvveis ferdig, og jeg skal til byen om en halvtime. Jeg har ikke en gang stått opp enda, og lurer fælt på hva jeg skal ha på meg.


Kanintrollet :-)Gleder meg til en cappuccino.

 

Oi, en halvtime fle fort til et minutt. Nå må jeg avrunde her, og forte meg å ordne meg før pappa kommer.

 

Synnøve

Mat for tusen

Publisert: 04.feb.2011 @ 23:38 // Blogg // 0 kommentarer

Matlysten er nesten på topp, kan ikke få sakt hvor godt det er! Var sikker på at jeg skulle sulte ihjel. Vel, jeg får bare være glad så lenge det varer. I morgen våkner jeg vel kvalm, tett og ubevegelig. Jeg har nettopp spist et kjempemåltid, skjønner dere. Derfor jeg ser lite frem til å våkne i morgen tidlig, men over til noe som kanskje er litt mer intressant. Da jeg kom hjem fra skolen i dag, var det pannekaker å få.


Visste dere forresten at jeg elsker ketchup på pannekaker? Men det være sukker på også, hvis ikke blir det bare rart!

 

Tante kom hjem ganske sent, men til gjengjelt hadde hun med seg mye mat, og da blir jo jeg glad! Ikke minst hadde hun med seg lim hjem. Yeei, kanskje jeg blir ferdig med veggen i dag? Har også fått klarsignal til å male rommet mitt hvitt, hvis jeg gjør det selv. Gleder meg. Med den innredningen jeg har, kommer det til å bli kjempe fint.

Tror dere at jeg ble mett, eller? Skyggene i viduet er bare morfar og tante.Mini grissini, noe av det beste jeg vet om♥

 

Nå er jeg stappmett, og ser frem til å krype til køys. Først skal veggen gjøres ferdig, så skal jeg finne ut hvordan jeg skal plassere ting i rommet, hvordan jeg skal malet det, på enklest mulig måte.

 

Synnøve

Glemske meg

Publisert: 04.feb.2011 @ 20:14 // Blogg // 0 kommentarer

Dere trenger vel ikke å gjette en gang, heller. Så klart glemte jeg å kjøpe lim i dag. heldigvis kjøpte tante i byen i dag. Så blir jeg ferdig med inspoveggen alikevell, Iselin kommer kanskje i morgen, gleder meg♥

Synes ikke veggen blir så kjempeille. Hadde ikke noe hvit papp/papir, måtte derfor ha en svart kartongpapp under. Jaja, håper den blir grei, i alle fall. Så kresen som jeg er, har jeg brukt en hel evighet og minst tusen blader, til å finne bildene. Må innrømme at jeg nesten ble litt lei av meg selv til slutt.

 

 


Lagde oss smoothie i sted. Må si at den overrasket meg. Var ICA-smoothieposse, trodde den ikke kom til å være noe bra. Men; Joda, den var skikkelig god.

 

Synnøve

Inspoveggen

Publisert: 03.feb.2011 @ 23:01 // Blogg // 0 kommentarer

Dette er den første dagen på to(!!) uker at jeg ikke har vært kvalm, eller syk på noen annen måte. Måtte så klart feire matlysten med mye mat, og ble kvalm igjen. Way to go, Synnøve! Vel, nå er jeg sånn noenlunde ok igjen, og er klar for nok en dag på skolen.

Holder egentlig på med å rydde rommet mitt, men bestemte meg for å begynne å lime på bilder på det som skal bli en inspo-vegg. Wohoo, har tenkt så lenge på det nå, alt ligger klart, men har liksom aldri begynt. Vel, fikk i alle fall limt på noen få bilder før det gikk tomt for lim.

Fin finger, altså..


Jeg kom i alle fall i gang. Får kjøpe lim i morgen, kanskje jeg blir ferdig i løpet av helga? Lover å legge ut bilder med en gang jeg er ferdig, eller i alle fall så fort jeg får det til. Nå må jeg fortsette med å rydde rom, så får jeg vel hoppe i dusjen etterhvert. Gad, jeg er trøtt..

 

Har du inspo-vegg?

Synnøve

Vi er med i en konkurranse

Publisert: 01.feb.2011 @ 20:04 // Blogg // 1 kommentar

Jeg er med i en konkurranse på denne blogge. Meld dere på, dere også!

Du kan vinne Hollywood eyelash kit fra E.L.F, 2 mixede Eye Majic Instant eye shadow, fra Superkul.no og 4 øyenskygge prøver fra Mary Kay, 4 ansiktskremer(prøver), 1 neglelakk, Armebånd(2-3 pakker), og 3 prøver på ansiktsrens+3 kremer fra Mary Kay!

 


Er du med i en konkurranse?

synnøve

Svar på spørsmålsrunde

Publisert: 01.feb.2011 @ 18:21 // Blogg // 2 kommentarer

Nå sitter jeg med en browniesbit i handa, og svarer på spørsmålene dere har stilt. Har prøvd å svare så godt som jeg kan. Håper dere blir førnøyde!

Hvilken sminke bruker du? Bruker egentlig bare mascara, noen ganger øyenskygge. Jeg har så dårlig tid på morningen, og lite sminke, at jeg rett og slett ikke tar meg tiden til noe mer.

Favoritt sang at the moment? Sex on fire - Kings of Leon

Beste venninner? Uff, jeg liker ikke slike spørsmål. Jeg føler at de fleste venninnene mine er på lik linje, ikke noen over eller under. Jeg kan plukke meg ut to. De som kjenner meg best, og som jeg tror jeg kjenner noenlune godt; Iselin og Veronica. Jeg sier ikke at de andre venninnene mine ikke betyr like mye for meg, men det er rett og slett for vanskelig å velge.

Hvilke blogger leser du? Jeg leser www.mammasilje.blogg.no sin blogg, eneste faste bloggen jeg leser. Ellers så kan det hende at jeg titter innom en og en annen blogg.

Hvorfor akkurat navnet "fergelivet"? haha, misforstå meg rett, det er jo genialt! Fint at du liker navnet vårt i alle fall :-) Joda, Iselin hadde tullet så lenge med at vi måtte lage oss en blogg sammen, at jeg bare gjorde det, ble litt lei maset. Det eneste som poppet opp i hodet mitt var "fergelivet", nemmelig. Også passer jo det ganske godt med at til å begynne med hadde vi ikke noe annet å blogge om. Heh..

Hvilken type musikk? Jeg er veldig allsidig, hører på det meste egentlig. - Bortsett i fra barnemusikk og bibelting..Og noen flere sanger.

Hva på fritiden? Jeg bor på en veldig øde plass, og har derfor en masse fritid, som jeg ikke bruker på noe. Mulig at jeg kanskje burde ha brukt den på noe fornuftig, som å trene, rydde, være ute etc. Men det gjør jeg altså ikke. Jeg sitter(desverre) for det meste forran en skjerm, sløver eller gjør lekser. I helgen derrimot, rir jeg, ikke hver helg da.

Hvilke blogger? Eneste bloggen jeg leser fast er www.mammailje.blogg.no

Hvilken mat? Jeg er et matmonster, burde kanskje tenke meg om noen ganger. Jeg kunne spist 24/7 om jeg hadde muligheten til det. Eneste ulempen er at jeg legger på meg av hver minste lille gram, but who cares? Ehe..Tilbake til spørsmålet, jeg spiser omtrent alt, bortsett i fra kjøtt, er jo vegetarianer.

Face eller blogg? Den var nesten litt slem, men siden face is my life, må jeg nok velge face♥

Mobil eller data? Kunne aldri ha klart meg uten mobilen..Eller dataen. Må nok velge mobilen, er jo tross alt nett på den også!

Byen eller landet? Hverdagslig; Landet. Fest; Byen, uten tvil.

Tv3 eller tvNorge Haha, ser ikke på noen av kanalene..

Nokia, iphone, sonyE, htc eller samsung? Jeg er nok trofast Nokiaeier

Favorittblogg? www.mammasilje.blogg.no

Hvorfor begynte du å blogge? Fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre, og synes det egentlig er ganske greit, til tider.

Når begynte du å blogge? To år siden, kanskje? På en annen blogg.

Hvor mange blogger har du hatt? 3-4

Hvor bra synes du bloggen din er fra en skala fra 1-10? Jeg synes ikke bloggen vår er sånn sinnssykt bra, men jeg ville kanskje ha gitt en femmer? Med bedre kamera, oftere blogging og header; sjuer.

Synes du at du blogger bra selv? Jeg synes den er OK.

Si en positiv og en negativ ting om deg selv! Positiv; Jeg er flink til å bake brownies. Negativ; Nesen min

Hvor shopper du klær og sko? Der jeg finner det som passer meg. Jeg har et problem når det gjelder klær, for jeg ligger mitt i mellom to størrelser, ogda passer ingenting rundt rompa om det passer rundt leggene. Sko handler over alt, egentlig.

Hvilken plass er du på topplista over din kommune? 3. :-)

Hva spiste du sist ? Brownies

Hvem snakket du sist med? Bortsett i fra broren min? En lærer, haha. Her snakker vi om å være sosial!(Not..)

Hvor gammel er du? 15, og et halvt

Hvilken data har du? Jeg har en drittdata, den har vært på reperasjon minst halvparten av tiden jeg har hatt den..har hatt den i to år. Toshiba, kalles den, for de som ikke skjønte det.

Hvilken mobil har du? Nokia

Beste kjendis? I have no idea. Lever litt i den virkelige verden :-)

Hvor mange søsken har du? 2

Hvor bor du? Nord-Trøndelag

Er du singel? Ja..

Hva er stjernetegnet ditt? Krepsen

Går du / skal du begynne på vgs? Begynner til høsten

Hvilken skal du søke eller går du på? Skal søke på studiespesialisering

 

Synnøve

hits