mars 2011

Dagens

Publisert: 25.mar.2011 @ 17:22 // FML's // 0 kommentarer

Tror jeg må begynne med "dagens FML". På onsdag var vi på jubileums kveld for nærøy ungdomsskole(LES: alle elever og lærere måtte være der),jeg, tante, pappa, Thea og Tobias. Midt i pausen får vi vite at ferga ikke går. Den har holdt på å rake i land, eller noe. I alle fall, jeg fortalte det til tante, men hun trodde meg ikke først. Trodde det vel ikke helt selv, heller. Ikke før Iselin kom til meg, hun kunne også fortelle at ferga ikke gikk. FML! Klokka var da halv åtte, og jeg prøvde å finne pappa/tante/tobias/Thea. Fant en, men mistet den før jeg fant en annen. Vel, til slutt fikk vi samlet oss. Siden ferga ikke gikk, måtte vi kjøre rundt. Kom hjem halv ett, på natta. Vel, vi kom oss i alle fall hjem. Vi trengte ikke å overnatte til en lærer, som jeg hadde mareritt om den natta vi kom hjem.

I går gikk ikke ferga, og i dag har jeg hatt sånn hodepine at jeg ble hjemme. Haha, noen som har fått med seg at reserveferga til reserveferga ikke går? teknisk feil. Skal det egentlig gå an?


Kjenner jeg savner Olav Duun litt!

Jeg kan i alle fall fortelle om at kvelden ble velykket, tror jeg. Jeg skulle egentlig være punk, men lærerne ble enige om at klesstilen ble alt for søt, så jeg måtte være med i "jakkemoten". Klassen vår hadde 90-tallet. Vi skulle skrive ned om tallet, det som skjedde i verden, Norge og Nærøy, også skulle vi ha "mannekenger", som viste frem moten på det tiåret. 10ende var sammen om det, slik at vi tok 70, 80 og 90-tallet etter hverandre. Det var mange morsomme og gode oppvisninger, men jeg fikk ikke tatt bilder, da jeg sto bak scenen og klamret meg fast til venninna mi og tygget hubba bubba for fullt. Nærvøs? Nææida!

Det gikk i alle fall fint, jeg prøvde å vrikke på rompa, tygge tyggis og ikke snubble på scenen. Tror jeg ikke så ut som en nymotens fjortiss, med rosa(♥) tyggis. jeg vurderer sterkt å ta noen bilder i fra facebook, men tror ikke jeg tar risken, ehe. Etter fremvisningen løp vi for å ta av klærne, jeg for min del, hold på å dø av de trange nettingstrømpene, som jeg hadde innom en hullete bukse. Vi rakk akkurat ikke å komme til døra til at det ikke var noen som var på scenen. Vi kunne ikke gå inn før det ikke var noen på scenen. Min flaks, så klart. Vel, omtrent alle ble stående der. Innkluder lærerne våre, de som er så "flinke til å danse". Vi ble i alle fall underholdt med litt dansing, i alle fall vi som sto fremst. Dessuten sto ene læreren vår og lyttet på døra, slik at vi kunne gå inn med en gang det ikke var noen på scenen. Det var en lærer som snakket om skolen, og han snakket i minst 15 min! Vi kunne bare se hvor fortvilet læreren som lyttet ble. Etter 2 min, trodde jeg vi skulle dø. Haha, bra at det jevnt og trutt var noen som skulle på do, og åpnet døra. Det var sykt varmt der, og siden jeg sto nesten fremerst, var det folk rundt meg over alt. Å stå i en klynge i et ganske varmt rom, er ikke noe å anbefale! Dette innlegget ble ganske rotete, men det er fordi at jeg har sånn hodepine.

 

Synnøve

"FML..."

Publisert: 22.mar.2011 @ 20:36 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg fikk akkurat vite at det er blekksprut i fiskepinner, serriøst! FML

 

Jeg spiste akkurat 4 fiskepinner..

 

 

Synnøve

Late dager uten ende

Publisert: 22.mar.2011 @ 17:54 // Blogg // 0 kommentarer

Vel, egentlig har jeg ikke vært så lat. Hodepinen har kommet tilbake, vi har jubileumsøving(skolen er 40 år), OSV.

Egentlig er hodet mitt stappet med masse unødvendige ting. Hele denne uka har egentlig gått med til å planlegge, øve and so on. Eller, vi øver og planlegger i to timer, resten gjør vi hva vi vil med.Vi i tiende skal vise frem klær og lese opp hva som skjedde på 70, 80 og 90-tallet. Tror vi kanskje også skal danse til OL floka-sangen. Haha, må si jeg ikke skjønte noe av den dansen, når lærerne danset den. Vel, et syn var det i alle fall. Det er nesten slik at jeg tror jeg er flink til å danse, etter å ha sett dem(neida..joda).

I morgen kveld og torsdag, braker det løs, og jeg skal være punker, om jeg finner noe å ha på meg. Haha, meg som punker? Jaja, får i alle fall bruk for nettingstrømpene nå.(Ikke spørr...)


Føler meg litt sånn.. Haha, innså nettopp at jeg i alle fall ikke har noen tegneskills! Tror jeg runder av her, før jeg tar helt av(ehh..)

 

Synnøve

.

 

Åja, eller ikke..

Publisert: 18.mar.2011 @ 16:40 // Blogg // 2 kommentarer

Hei, jeg heter Synnøve og er syk. Jeg skulle bare komme innom og fortelle at jeg for ett minutt siden lå på soffaen og vrei meg i smerter. Har hodepine. Klarer ikke å skrive mer, beklager. Skal også til pappa i helga. Han har ikke nett. Siden dette innlegget alikevell er så dårlig, slenger jeg med noen bilder, som dere sikkert ikke kommer til å le noe av.

Synnøve

Vi er tilbake!

Publisert: 16.mar.2011 @ 19:07 // Blogg // 2 kommentarer

Da har Synnøve og jeg endelig bestemt oss for å blogge igjen! Håper på flere kommentarer og lesere sånn at vi får litt inspirasjon til å skrive mere, og bedre.


Idag hadde vi mattetentamen hele dagen! Ikke en av de verste, gikk egentlig helt greit. Jeg hadde forventet meg at den skulle være helt forferdelig, men det var den altså ikke. Nå sitter jeg bare og venter på at det skal bli helg!

 

Har dere tentamen nå, eller skal dere ha?

Hva mener dere om at vi skal begynne å blogge igjen?

 

€Iselin

 

Tilbake(?), tentamen og en appelsin!

Publisert: 14.mar.2011 @ 21:15 // Blogg // 2 kommentarer

Okei, jeg må bare si at selv om det er ganske tragisk og øde her(og absolut ingenting å blogge om), savner jeg bloggen. jeg savner å kunne gå til den og den dagen, bare for å se hva jeg/vi gjorde den dagen. Haha, som om det ikke er kjedelig nok her, så blogger jeg ikke lengre, heller!? Bloggen "fikk" meg til å gjøre ting, som jeg da kunne blogge om. "Inspoveggen", treningsrom og en skikkelig "makeover" på rommet mitt, er noe av det jeg har gjort. Jeg har faktisk orket å gjøre noe, for da kan jeg skrive om det. Jeg gjør jo så klart noe nå også, eller ikke, eller kanskje, men i alle fall ikke like mye som før. Jeg har rett og slett angret og savnet bloggen siden den dagen jeg la den ned. Jeg tror jeg kommer tilbake, hvis jeg får dratt Iselin med meg. NO WAY at jeg gidder å blogge her, uten henne! Bare bloggnavnet sier sitt, jeg kan, og vil, ikke blogge uten henne.


Se, jeg er allerede blitt gal. Man kan ikke gjemme en 15 åring i fra sivilisasjonen, da går det bare en vei.. Iselin, vi begynne å blogge igjen, med mindre du liker meg best gal!

Siden jeg alikevell er så skrivedyktig i dag, eller ikke, kan jeg vel fortelle dere litt om dagen min. I det jeg går ut døra, aner jeg fred og ingen fare, før jeg plutselig kommer på at kanskje, bare kanskje er det tentamen denne uka. Egentlig tenker jeg ikke noe mer over det, for jeg er sikker på at vi får vite om det før, kanskje vi får vite om det i dag? Jeg tenker, som sagt, ikke noe mer over det. Ikke før Iselin kommer på ferga, og hun nevner at det er tentamen i dag, og lurer på om jeg har øvd. ØVD?? Hvem øver vel til en tentamen de ikke vet om en gang? Hvem? som om ikke det er trist nok i seg selv, satt jeg med hodepine hele økten, og skrev bare ei og ei halv side, tilsammen. Min dag har vært perfekt, for jeg har hatt hodepine hele dagen, bortsett i fra i akkurat nå. woho, nå skal jeg spise nuddler og feire at vi har matte(!!!)tentamen på onsdag. Denne uka går bare min vei..

Synnøve

hits