desember 2010

KONKURRANSE; Linking i 10 DAGER(Minst 10 innlegg!)

Publisert: 25.des.2010 @ 19:21 // Blogg // 8 kommentarer

Legg igjen en kommentar med linking til bloggen din! Jeg trekker ut TO av de som har lagt igjen kommentar, og linker bloggene deres i ti dager(MINST 10 innlegg). Trekker ut en som får linking i 5 dager...

Meld dere på!

 

- Synnøve

Blir uten internett de neste dagene..

Publisert: 25.des.2010 @ 19:12 // Blogg // 0 kommentarer

Skal til pappa, og som dere vet, har han ikke internett...

Kommer derfor ikke til å blogge før om 4.dagen, da jeg skal hjem igjen.. Om ikke det plutselig popper opp noe internett, noe jeg tviler sterkt på..

Til da, vil jeg bare anbefale dere å gå til denne bloggen, hun lager gratise design, og er veldig flink!

 


Fordi jeg har stor nese(...)

Ha en fortsatt god juletid!

 

- Synnøve

Vi vil ha flere blogger å lese! Skriv deg opp! :-)

Publisert: 25.des.2010 @ 17:37 // Blogg // 45 kommentarer

Hei!

Jeg vil ha flere bloggeger å lese, om du synes du er en bra blogger, eller ikke. Skriv deg opp! :)

 

- Synnøve

God Jul!

Publisert: 25.des.2010 @ 17:36 // Blogg // 7 kommentarer

Nå skal jeg faktisk skrive litt, men bare litt. Dere vet jo at jeg har en case, med kameraet mitt.. Beklager dårlige mobilbilder!

 


Gaven til pappa, fra oss barna. Noen som klarer å gjette hva han fikk?

 

Vi har ikke blogget så mye i jula, omtrent like mye som dere har lest bloggen. Nada. Fint, nå funker ikke bildeopplasteren heller.. Jeg er særlig fotogen i jula, like som ellers, nada, det og.. Jeg går på underskudd av søvn og alt for mye brus og godterier/potetgull.. Skal til pappa i dag. Oi, hadde kanskje vært bedre om jeg ikke skrev i det hele tatt!

 

Nyttårsforsett; Begynne å skrive mye bedre på bloggen, og ikke minst mye mer!


Oi, nå funker den visst igjen.. Ja, dere ser jo hvor fotogen jeg er i dag..


Jaja, jeg fikk nå i alle fall fått vist dere kortet jeg lagde til pappa. 100% hjemmelaget!

 

Ha en fortsatt god jul, og vær så snill å ikke skyt meg for dette innlegget, nå skal jeg gå å late som om jeg har ett liv...

 

- Synnøve

 


Mobilen har kommet!

Publisert: 22.des.2010 @ 18:59 // Blogg // 0 kommentarer

Nå har jeg vært en del dager til min far, som desverre ikke har internett. Eller, det er egentlig ganske(veldig) godt! Lite TV-kanaler og, så da blir det en del andre ting å gjøre! Ikke bare sitte forran TV og data, liksom..

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem i fra kolvereid, Iselin var med oss, og Tobias er en hyper drittunge..Neida.(Joda!). Dittetidittoditt.... Jeg vet at ingen av dere skjønner den, eller tar den..(Dittetidittoditt).

 

Mobilen min har visst ligget på Lundstua en god stund, vi har ikke fått pakkelapp, og når vi har sjekket på internett, hvor langt den ahr kommet, står det bare at den er i Trondheim.. Noen ganger blir jeg litt irritert på Posten! Jeg ble kjempe irritert, men mest inn i hampen glad, når Rakel ringte meg og fortalte at hun hadde funnet pakken på Lundstua. Heldigvis jobber hun der i juleferien, om ikke, hadde jeg vel aldri fått den. Jeg er i alle fall utrolig glad for at jeg enedelig har fått den, selv om den er litt vel komplisert for meg.. Jeg prøver enda finne ut av ting, hjelp!?

 

Er ikke sikkert jeg kommer til å blogge nå mer før jul(selv om jeg forhåpentligvis gjør det!), så jeg takker for meg, og sier god jul!

 

Varmt juleklem fra Synnøve

 

 

 

Merry Christmas !

Publisert: 21.des.2010 @ 18:48 // Blogg // 0 kommentarer

Hohoho ! nå er det endelig jul igjen, bare 3 dager igjen til julaften ! Gleder meg kjempe mye til at hele familien kommer hjem !

Idag har jeg vasket hele stuen,  litt av ett arbeid... Nå er alt pyntet til jul, bare juletreet som mangler pynt. Så nå skal jeg bare kose meg de siste dagene før julaften.

Savner Synnøve og vennene mine utrolig mye.. Er ikke så mye å gjøre her borte i gokk.. Men blir Kolvereid tur imorgen, så da blir det å se igjen en del folk !


Bilde fra ifjor på skidagen..


Snuppa..♥


Kristin, meg og Ida ♥

€ Er det bare meg som har lite å gjøre om dagene ?

- Iselin

...

Publisert: 19.des.2010 @ 19:33 // Blogg // 4 kommentarer

Er bare hjemme en liten tur, klarte så klart å glemme noen julegaver.. Eneste som har skjedd de siste dagene er at jeg har vasket kjøkkenet, sovet lenge og nesten fallt på isen..

 

Beklager meget, meget, meget dårlig blogging fra min side..

 

- Synnøve

Siste søndag i advent

Publisert: 19.des.2010 @ 17:29 // Blogg // 2 kommentarer

Jeg er endelig ferdig med å vaske rommet, pakke og kjøpe inn julegaver. Så nå har jeg ingen verdens ting å gjøre de siste dagene før julaften.

€ Noen som har forslag til hva jeg kan gjøre?

Synnøve har vært borte hele helgen, noe som er grunnen til at hun ikke har blogget. Men skal tvinge henne til å blogge i kveld når hun kommer hjem.

Nå skal jeg bare slappe av og se en film, drikke kakkao og spise pepperkaker !google bilde..

Ha en koselig siste søndag i advent !

 

-Iselin

Har en liten krise her..

Publisert: 17.des.2010 @ 23:38 // Blogg // 1 kommentar

*Kremt*.Er det noen som skal kjøre mellom Salsnes-Lund i morgen? Ehe, skulle gjerne ha kommet meg til kolvereid... Send melding, eller ring. Da blir jeg glad!  99384991

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med tause vitner og cola! God kveld, alle sammen! :-)

 

- Synnøve

Juleferie

Publisert: 16.des.2010 @ 23:03 // Blogg // 0 kommentarer

Siste skoledag før jul, var i dag. Litt trist, men litt godt. Kommer sikkert til å kjede meg i hjel i julen, synd å si, men sant! Bare jeg og Tobias som var hjemme da jeg våknet opp for andre gang i morgest. Første gangen vekket tante meg. Tobias vekket meg fem minutter før bussen/bilen/taxien kom. Ehe, det værste er at det skjer omtrent hver dag, men jeg har heldigvis en hel time på ferga til å bruke til å ordne meg og å våkne, skulle ha vært kaffeserverig der, så hadde livet vært på topp(neida, joda, neida). Jeg kan å bruke tiden fornuftig, kan en si. Glemte så klart alle julegavene hjemme, så jeg får prøve å ta meg en tur til kolvereid, eller at de får de etter nytt år! Er det forresten noen som skal til kolvereid, før jul? Som drar over med ferga fra Lund? Haha, vet ikke hvordan jeg skal kommer meg dit, skjønner dere...

 


Jeg er ikke den aller heldigste på bilder..

Har hatt en liten photoshoot med Vimsen, den vimsete katten. Hav var litt vanskelig å ha med å gjøre til å begynne med, men etter ett minutt, skjønte han at det gikk fortere om han bare satt stille. Rare katten!


Det eneste vellykkede bildet. Haha, tror han boikotter hele meg snart..

 

Noen som skal til Kolwre i løpet av helga/neste uke?

Noen som vet hva som skjer med facebook for tiden? Boikotter snart hele face!

 

- Synnøve

 

Juleferien har startet!

Publisert: 16.des.2010 @ 18:52 // Blogg // 2 kommentarer

Julferien har endelig startet ! Jeg er endelig ferdig med alle julepakkene, og sitter nå og bare venter på at lille julaften skal komme. Kjenner at julestemningen har kommet for fullt.

Idag var det siste skoledag for 2010 ! Savner allerede venner ! Idag har vi ryddet, sett hole in one (american pie), vært i kirken, og spist mye godteri og bare hatt det gøy !

Siden jeg har veldig lite å gjøre har jeg laget en kollasj av mine venner og bestevenner, fra NUS ! <3

 € Er ikke helt ferdig.. Mangler en del venner, så si ifra viss dere føler dere savnet !


-Iselin

Sitter her på skolen

Publisert: 16.des.2010 @ 14:21 // Blogg // 3 kommentarer

Nå sitter jeg her på skolen, og hører på musikk. Tastaturet er forresten veldig ekkelt å skrive på! Skulle bare titte innom, er siste dag før jul, og vi kjeder oss litt. Nesten alle har gått, siden vi får gå, men vi som er med busser, orker rett og slett ikke. Nå må jeg gå, Rita skal låse klasserommet, og jeg og Line skal ta en runde på lærerrommet og ønske alle en riktig god jul!

 

God jul!

 

- Synnøve

Oi, lenge siden sist!

Publisert: 15.des.2010 @ 21:03 // Blogg // 2 kommentarer

Oi, kom nettopp på hvor lenge siden det er vi har blogget. To hele dager, jo! Jeg skal ikke prøve å unnskylde, eller noe. Men det har vært veldig stress i det siste, med juleball, og greier! Det er jo vi i tiende som arrangerer det, og i år måtte vi lage helt ny pynt. I går hadde vi juleball, etter blod, svette og tårer, som de sier. Jeg må bare si at juleballet må ha vært tidenes beste, på NUS. Kjempestemning, og alle var med. Bortsett i fra de som ble litt syke. Dere trenger ikke gjette tre ganger for å skjønne hvem det var? Uansett, selv om det var en del som ble sendt hjem, tatt for å drikke, og ikke alle var helt enige i hvem som skulle spille musikk, synes jeg det var et veldig greit juleball! Kan sikkert skrive ett eget innlegg om juleballet, om det er noen som ønsker det? Kjenner bare at jeg ikke er i skrivemodus nå, er veldig trøtt, sover sinnsykt dårlig om natten. Samme hvor mye jeg sover, er jeg alltid trøtt, og kvalm. Blæh!Mobilen jeg har bestilt meg, for snart to uker siden.


Har fortsatt ikke noe å ta bilder med.. Elkjøp's nettside lover at det du bestiller skal komme innen 2-7 dager, men holder så klart fortsatt ikke det de lover.. Skal aldri bestille noe i fra de igjen, eller sende inn noe til reperasjon. Sist jeg sende inn dataen til reperasjon, sa de at det gikk på garantien, og at jeg garantert ikke måtte betale for å få den reparert. Gjett hvem som fikk en regning på over 1000kr etter det, da? Jeg! Etterpå nekter de på at de har sagt at jeg får det gratis, og at det gikk på garantien, endte opp med at tante ble lei av å krangle med dem, og betalte regninga. Jeg var ikke der, for hun skulle hente dataen. Fy ****, hadde jeg vært der, kan jeg love dere at dere hadde hørt det, samme hvor i verden dere befinner dere! Anbefaler ingen til å bestille noe i fra elkjøp, eneste jeg ville ha gjort, er å kjøpe ting kontant, da kan de ikke lyve/ikke holde det de sier. Vel, nok i fra meg.

 

- Synnøve

Ops, her får man tilbake!

Publisert: 13.des.2010 @ 17:14 // Blogg // 2 kommentarer

Dere har kanskje sett at jeg ga en utfordring til Iselin? Vel, nå ser det ut som at jeg får den tilbake..

Skulle vel kanskje aldri ha gitt den til henne, for er det en ting jeg er dårlig på, så er det slikt(...), men jeg skal prøve. Jeg må innrømme at jeg har tatt meg retten til å endre pittelitt på nummer en..

 

De 5 sprøeste/rareste tingene du noen gang har gjort.

(Hmm..Jeg har ikke akkurat gjort så mye sprøtt, men jeg skal prøve..)

1 Vært med en lærer hjem(Damdam, sprøtt? Nei..Haha, vet)

2 Tryna på bussen, fikk en aldri så liten hjernerystelse, haha. Jeg falt ned fra busssetet.

3 Danset på Trondheim torg(..)

4 Synget i offentlighet, noe en med min stemme ikke burde gjøre..

5 Stått på slamsomski, uten å kunne det..

 


10 ting - to do - i livet

1 Reise til Egypt

2 Reise til London

3 Museum i Egypt

4 Hoppe fallskjerm

5 Finne en kjekk fin mann, som desverre er opptatt, gifte seg med vennen hans i stedet(Haha, tull :p)

6 Få barn

7 Bade med delfiner(Hvem har vel ikke dette på to do - listen sin?)

8 Bruke penger på en bra sak

9 Gi penger til en fattig tigger i Oslo

10 Bruke penger på noe til meg selv, som jeg overhodet ikke trenger.

 

 

4 beste minnene du har, ever!

1 Barndommen

2 Juleaften

3 Lunddagene

4 Alle bussturene..

 

 

Beklager min dårlige fantasi. Gjorde så godt jeg kunne..

 

- Synnøve

Challenge accepted

Publisert: 13.des.2010 @ 16:24 // Blogg // 4 kommentarer

Jeg tar imot utfordringen som min kjære medblogger kom med , bare fordi jeg elsker alltid en utfordring.

De 5 sprøeste tingene jeg har gjort:

1: Kjørt snøscooteren på sjøen

2: Kolvereiddagene .. (trenger ikke si mere)

3: Gjort en del flaue ting, trenger ikke  nevne de

4: hmm.. Kjørt akebrett på sjøen, i skogen osv

5: HAHA, dette var vanskelig.. eum.. PASSET EN UGLE!

Unnskyld.. veldig dårlig fantasi..

 

10 ting- to do- i livet: (dårlig fantasi..)

1: Hoppe i fallskjerm

2: Bade med delfiner (eller haier)

3: Få en god jobb

4: Få en familie

5: Roadtrip med venner

6: Reise til USA eller Syden

7: Nakenbade

8: Synge forann en forsamling/ konsert

9: Bruke mye penger

10: Bli rik

 

4 beste minnene: (alt for mange, random rekkefølge)

1: Bursdager, fester, konfirmasjon osv

2: Ferier/ turer med venner/ familie

3: Rideleir

4: Alle bussturene !Siden jeg tok imot utfordringen vil jeg sende den videre til min kjære medblogger Synnøve! Good luck!

Glad i deg ♥

En liten utfordring

Publisert: 11.des.2010 @ 23:30 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg vil komme med en liten utfordring til min medblogger!De 5 sprøeste tingene du noen gang har gjort.

10 ting - to do - i livet

4 beste minnene du har, ever!

 

Haha, du får nøye deg med min dårlige fantasi, Iselin. Glad i deg♥

 

- Synnøve

 

Julegaveshopping og julegavepakking

Publisert: 11.des.2010 @ 15:59 // Blogg // 0 kommentarer

Da er jeg trygt hjemme igjen, etter en heftig runde med julegaveshopping. Har handlet så mye, glad jeg er ferdig med omtrent alle nå, Mangler bare noen få gaver. Håper folk blir glad for gavene, for jeg er ikke så veldig flink til å finne på ting å gi bort, men tror jeg kanskje har truffet rett noen plasser nå. Thea pakker inn gavene, for hun er så mye flinkere enn meg, og jeg velger ut farger, effektivt!

Akkurat nå sitter jeg å hører på julemusikk på dataen, og musikk som er uten for, sikkert i fra en bar eller noe. Therese kom akkurat inn døra, akkurat nå er hun og Thea på kjøkkenet og lager mat. Derfor jeg tar meg tid til å skrive på bloggen. Ingen bilder i dag, beklager, men jeg har som kjent ikke fått mobilen min enda, defor har jeg ikke noe å ta bilder med. Går kveld/går natt ble brukt til å sitte i vinduet og se på en mann, okei da, han var kanskje litt fyldig, som jobbet i en kiosk, Haha, han spiste i fra spagetthien også puttet han gaffelen nedi igjen, den han spiste av. ÆSJ! Han stengte ikke heller, vi satt og håpet på at noen av de fulle menneskene skulle kjøpe spagetthi. Haha, jeg hadde passet rett inn her, kjenner jeg! Sære mennesker passer inn der det er andre sære mennesker..

 

Kvelden skal jeg tilbringe med Thea, Rakel og Therese på teater. Gleder meg! Akkurat nå kjenner jeg at jeg savner Iselin, pittelitt. Men jeg trøstespiser sjokolade som jeg kjøpte på sjokoladebutikken. Damn, det var tomt.. Glem det, jeg trøstespiser drops, som jeg kjøpte på sjokoladebutikken..

 

- Synnøve

 

 

Godt med helg!

Publisert: 11.des.2010 @ 15:24 // Blogg // 2 kommentarer

Nå er det godt med helg! Endelig tid for å sove, spise godteri og bare slappe av! Ble en lang dag igår. Bussen måtte kjøre rundt på grunn av en ulykke, så vi kom oss ikke hjem før klokken var 5. Det vil si at vi brukte hele to og en halv time på og komme oss hjem fra skolen.. Og det var ikke det værste, jeg holdt på å kjede meg ihjel fordi Synnøve var ikke på skolen..

I helgen må jeg passe på hunden til søsteren min, Paysli, en liten søt chihuahua, blandingshund, ikke helt sikker på hva hun er blanding av.€Er hun ikke søt?

Idag er det bare 13 dager til julaften. Håper ikke jeg er den eneste som holder tellingen. Og vi har bare 3 skoledager igjen til julferie. Tiden går fort. VI har ikke noe fag igjen, bare juleballforberedelser. Og på tirsdagen er det JULEBALL! Jeg gleder meg noe sinnsykt.

€ Når har dere juleball?

-Iselin

Trygt fremme

Publisert: 11.des.2010 @ 10:28 // Blogg // 0 kommentarer

Da var jeg trygt fremme i Trondheim. Har nettopp stått opp, spist frokost og skal kle på meg når Thea blir ferdig i dusjen. Vi skal ut på shopping etter på, kjøpe julegaver og masse pent til meg selv! I kveld skal vi ut på teater.


Slengte med et gammelt bilde, beklager..

 

Nå må jeg rive meg løs i fra dataen, Thea er ferdig! Ha en god dag, folkens!

 

- Synnøve

 


Trondheim neste..

Publisert: 10.des.2010 @ 17:08 // Blogg // 0 kommentarer

Da drar jeg snart til Trondheim, skal besøke søskenbarnet/nesten søstra mi, Thea. Gleder meg!

Skal prøve å blogge, men vet ikke om hun har internett, eller om jeg orker, eller om jeg egentlig tar meg tid.. Ska på shopping i morgen, se etter litt klær til meg selv, og handle inn julegaver.Jammen meg på tide! Starter sent, som vanlig, neste år skal jeg begynne rett etter nytt år, når det er en masse salg!


Tatt med webcam, ikke mobb, vær så snill -.- :P

 

Synnøve

Stille dag i huset

Publisert: 10.des.2010 @ 14:30 // Blogg // 0 kommentarer

Vi sovnet av i dag, våknet til ; "Vi sovnet av i dag, så du blir hjemme". Mobilen kom ikke i dag heller, kan det bli værre? Ja, jeg skal til trondheim i dag, og jeg kan ikkke finne mp3'en min..Kommer til å dø på bussen, av kjedsomhet. Håper inderlig noen jeg kjenner skal være med, haha, tviler sterkt, men er lov til å håpe!

 

Nå skal jeg opp å lete etter mp3'en min, snart, senere, en gang....

 

- Synnøve

Juleballforberedelser..

Publisert: 09.des.2010 @ 17:20 // Blogg // 0 kommentarer

På skolen idag har vi hatt 3 timer med juleballforberedelser og 3 timer med fag. Imorgen har vi bare juleballforberedelser hele dagen. Det vil si 6 timer med bare å klippe hjerter. Ikke alltid like morsomt..

Haha! vi så en artig film på slutten av dagen; legenden om fjordheksa! Anbefaler dere og se den viss dere har like dårlig humor som meg. "Skumskumskum"!

Fikk igjen tentamene idag også.. ikke så veldig fornøyd, men ikke noe jeg kan gjøre uansett. Bare utrolig glad jeg er ferdig me alle leksene og prøvene for i år!

Ellers har det bare vært en ganske rolig dag. Hørt på julemusikk og spist pepperkaker med Synnøve ♥  Men nå skal jeg rydde og vaske rommet.
Har dere juleball snart?

 

-Iselin

 

Slapp dag..

Publisert: 09.des.2010 @ 16:34 // Blogg // 0 kommentarer

På skolen i dag hadde vi juleballforberedelser de tre første timene. Når er jeg i skikkelig julehumør, dere. Gleder meg til juleball, så jul. Gleder meg til familie og venner sammler seg, god mat og masse julefilmer.
Det har gått litt i dette bildet :3

 

Nå sitter jeg med en kopp kaffe, en brødskive og bare venter på at middagen skal bli klar. Lager fiskegrateng med grønnsaker. Høres ikke særlig fristende ut? Er ikke særlig fristende heller. Men må man, så må man.

 

Nå håper jeg virkelig mobilen min kommer i posten i dag, sånn at jeg får høre på musikk når jeg skal til trondheim. Tenk dere fire timer i buss, uten noe å gjøre(Untatt å spise potetgull..)!?

 

Noen som har noe idèer til hva jeg kan gjøre i bussen?

 

- Synnøve

 

Julegaveønsker

Publisert: 08.des.2010 @ 21:44 // Blogg // 9 kommentarer

Har ikke så mye å blogge om, så jeg legger ut en liten ønskeliste til jul.

 


Stearinlys med skål, alltid pent å pynte opp med. Jeg blir aldri lei meg for stearinlys!

 


Snack's skåler, stilige og morsomme. Rosa eller hvit

 


Parfyme, helst denne

 


Høyhælte sko, pumps, you name it..Alt er bra!

 


Akkurat dette synes jeg var veldig pent! Sikkert ikke så enkelt å finne, men(thihi). Jeg ønsker meg kopper og fat, skåler og bestikk.

 


Gammel kasse som jeg kan pusse opp, eller som er pusset opp. Veldig pen pynt, om man bare finner innhold man kan ha i den.

 


En gammel kiste, som er pusset opp eller jeg kan pusse opp. Greit med noe å legge rot i, og veldig fin pynt!

 

 

Jeg ønsker meg jo andre ting og, men det var dette jeg kom på i farta! Pynt er noe av det som står høyest på ønskelisten min, etter den parfymen da. Ønsker meg også pent bestikk, kopper og fat og skåler, som kanskje ser litt gamle ut!? Liker ting som ser litt gamelt ut, jeg.

 

€ Hva ønsker du deg til jul?

 

- Synnøve

Kjedelig dag på skolen..

Publisert: 08.des.2010 @ 18:57 // Blogg // 0 kommentarer

Som kjent, var ikke Iselin på skolen i dag, heller ikke på ferga. Kjedelig. Føler meg litt som en halveis stalker når jeg bare henger med noen random folk på skolen, eller, kanskje ikke helt random da...

 


Savner deg...


Hadde forresten mattetenamen i dag. Det og å ha veldig dårlig tid om morgenen er ikke en bra kombinasjon, har jeg funnet ut av. Hadde ikke spist siden i går, og holdt på å sulte i hjel. Tenkte sikkert på mat under hele prøven. Var sånn resttentamen, de som ikke var på tentamen måtte ta den i dag, så de gikk ikke rundt med tralla og solgte mat(folka fra kantina). Hadde det ikke vært for en lærer som kom i tolv tiden, og spurte om vi ikke hadde spist, tror jeg jeg hadde sultet i hjel. Heldigvis fikk vi løpe ned i kantina, for de åpnet den for oss. Tror ikke det har vært så godt med mat før, som akkurat da. Fikk til å tenke litt etter å løpt ned i kantina for å kjøpe mat. For dere som lurer; Mattetentamen gikk ikke bra. Kom også plutselig på at jeg hadde RLE-prøve i siste timen, dritt! Hadde så klart ikke øvd..

 


Gleder meg sånn til å få nytelefon! Den er bestilt nå, har et lite håp om at den skal komme i dag. Men mest sannsynlig kommer den i morgen, eller senere..Den bør komme inne helga, for da skal jeg til trondheim. Vil ha en liten mulighet til å ta bilder, i alle fall. Jeg har bestilt den rosae, håper den er bra! Er helt avhengig av musikk, men har verken mobil eller musikkspiller å høre på... Første jeg gjør når jeg kommer inn døra, er å sette på litt musikk. Liker å høre på julemusikk når jeg lager middag.

 


Har ikke kamera...

 

- Synnøve

Julegavehandel!

Publisert: 07.des.2010 @ 18:54 // Blogg // 2 kommentarer

Har tatt meg fri fra skolen imorgen for å dra til Namsos å handle julegaver, skal også til sykehuset da. Mange å handle julegaver til, og jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal kjøpe. Har dere noen tips?

Idag har jeg vært på skolen, hvor vi så fjordheksa, danset og hadde masse fag. Har faktisk brøytet snø også. Og jeg må ikke glemme alle de jeg har snøpotet idag. Synnøve som fikk mest svi. Men hun er glad i meg uansett ♥


Random, gammelt bilde..

-Iselin

 

Nytt design..

Publisert: 06.des.2010 @ 21:22 // Blogg // 0 kommentarer

Som dere sikkert ser; Vi har fått nytt design. Desverre er Synnøve dum, og klarer ikke å lage header. Hun orker ikke å gjøre noe mer med det i dag, men skal prøve så godt hun kan i morgen. Til vi får header; Kos dere med designet!

 

- Fergelivet

Kommentarer, folkens!

Publisert: 06.des.2010 @ 19:07 // Blogg // 5 kommentarer

Som jeg har sagt før; Vi vil ha kommentarer. Vi har ikke så mange lesere, men vi har noen; og ingen skriver kommentarer. Kan dere være så snille og skrive kommentarer? Det er så mye morsommere å skrive om man har noen som "bekrefter" eller "avkrefter" at det du skriver er bra..

 


Thaha, pent bilde, må jeg si! :3

 


Julestemning

Publisert: 06.des.2010 @ 17:54 // Blogg // 0 kommentarer

Hvem er det som helt ærlig nå, kan si at de ikke har julestemning? Om du kan si at du ikke eier julestemning, da skjønner ikke jeg hva som er galt med deg. Neida, men da er du god! I fjor hadde jeg ikke julestemning i det hele tatt, men i år kom den allerede i Juni, thihi, har vært siden da.

 

 

Er det noen som har bestem seg for hva de skal gi bort i julegaver? Jeg har egentlig ikke noe anelse, bortsett fra at jeg kanskje skal kjøpe glassbeholdere(som er helt nydelige), og lage drops for å ha på dem. - Da vet dere hva dere får i julegave i år, folkens. Uff, jeg tuller litt for mye! Men, tilbake til poenget; Er det noen som har noen julegavetips? Hva som helst! Aner rett og slett ikke hva jeg skal finne på, og med min kreative hjerne kommer jeg ikke langt..

 

- Synnøve

Yeeah..

Publisert: 06.des.2010 @ 16:51 // Blogg // 3 kommentarer

Nå er jeg superglad fordi jeg er ENDELIG ferdig med alle tentamene i år! Nå er det bare å ordne til juleballet resten av dette året. Tiden går fort... Ble enda mere glad når jeg kom på ferga og så at det var kommet jultre og juleduker på ferga. Julstemning for fullt!

Har ikke så mye å finne på, så da tenkte jeg å lage meg pizza og sitte å vente på at barneTV skal begynne. Jul på månetoppen♥

Web-bilder, ikke så veldig bra kvalitet..-Iselin

Juleballkjolen!

Publisert: 05.des.2010 @ 20:36 // Blogg // 7 kommentarer

Jeg har vært i Namsos, og kjøpt meg en kjole! Den er ikke så sinsykt pen, men jeg liker den..


Oi, der så jeg veldig rund ut. Okay, jeg skal ikke prøve å lure meg selv, det er nok meg...

 

Ellers i helgen har jeg ikke gjort stort. Vært på litt besøk og slappet av. Ha en fortsatt god adventssøndag!

 

- Synnøve

Ingen kims ingen kos

Publisert: 04.des.2010 @ 14:44 // Blogg // 3 kommentarer

Endelig er det helg! Og nå har jeg netopp vært i hallen og sett handballkamp.Handball er egentlig ikke noe for meg, men det var gøy å se igjen venner.

Tenkte å sette meg ned å se vampire diaries med Eli-Ann nå, knaske potetgull og drikke energy. Skal bli godt og bare slappe av. Så blir det å lage taco ikveld me gode venner.

 

Synes du handball er gøy?

 

-Iselin

 

Ballkjole

Publisert: 03.des.2010 @ 21:35 // Blogg // 6 kommentarer

Nå sitter jeg å venter på at x-faktor skal begynne igjen. Så da tenkte jeg å vise dere ballkjolen min før jeg glemmer det. Det vises ikke så godt på bildet, men jeg synes den er finere på. Jeg kjøpte kjolen på byoung.

 

Hva synes dere?

-iselinX-faktor

Publisert: 03.des.2010 @ 21:08 // Blogg // 2 kommentarer

Idag har det vært en slitsom dag på skolen.. Vi hadde naturfagprøve, RLE-framføring og musikk-framføring. Fikk 5-er på musikk-framføringen. Nå har jeg bare mattetentamen igjen, og da er det bare å ordne julballet de siste ukene. Jeg som ble leder for pyntegruppa i dag.Føler meg stolt!

Imorgen skal jeg til Kolvereid, så ikke sikkert det blir noe blogging. Og Min søte Synnøve blir sikkert heller ikke å blogge, fordi hun skal til sin far som ikke har noe nett. Savner å snakke med henne allerede.

Men uansett er det godt me helg! Nå skal jeg sitte meg ned å se x-faktor. Håper Mo og Atle går videre. Min store vinner er Atle. Men før jeg setter meg ned må jeg gå å ordne meg potetgull og dipp. Ingen kims ingen kos!

Bruker du å se x-faktor?
Hvem er din favoritt i x-faktor?

 

-iselin

"Gullkorn" av Synnøve

Publisert: 03.des.2010 @ 17:36 // Blogg // 0 kommentarer

Haha, leste igjennom bloggen(Siden ingen andre gjør det, hehe), fant en morsom setning; "I dag ble jeg potet på skolen(....)". Haha, ble jeg en potet, liksom? Neida, jeg ble snøbasket, på dialekt er det vel potet. Jeg må virkelig skjerpe meg på skrivefronten. Haha, skal virkelig prøve å ikke blande trøndersk inn..

 

Noen som gleder seg til jul? Jeg knallgleder meg, skikkelig! Ah, gleder meg til det er litt varmere ute(Mindre vind og tørrere luft). Gleder meg til og lage snømann, gå på ski, ake! Kan så klart gjøre alt nå, men det er jo så veldig kaldt ute. I morgen skal jeg til byen(Namsos), tror jeg skal handle julegaver da. Har allerede kjøpt pappa julegave, en kaffemaskin, den er nydelig! Aner ikke hva jeg skal kjøpe til resten. Noen som har noen julegavetips? Har lyst til å lage noe hjemmelaget, men gidder ikke å bruke masse penger på ting jeg kan lage noe av, om jeg ikke vet om det blir bra.

 


Nydelig, sant!?

 

- Synnøve

 


Kommentarer, folkens!

Publisert: 03.des.2010 @ 16:25 // Blogg // 0 kommentarer

Først vil jeg bare si at vi savner kommentarer av dere. Er ikke morsomt å skrive når man ikke får kommentarer. Noen kommentarer ville kanskje få oss til å ville skrive litt mer(Selv om det ikke alltid er så mye å skrive om...)

 


Ellers så har det ikke skjedd så mye i dag, annet enn at vi hadde musikkframførelse. Jeg skulle synge, men er ikke akkurat så flink, så mimet. Heh, fikk treer. Ellers så har jeg spist daim på ferga, nam! Mer er det ikke å si, haha, er skikkelig flink blogger, altså!

 

- Synnøve

 

Ny mobil; Nokia

Publisert: 02.des.2010 @ 20:37 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg har tenkt å kjøpte meg ny mobil, altså; Jeg har egentlig ikke en egen en, min gikk i stykker for et halvt år siden.. Nå låner jeg pappa sin mobil, trofaste Nokia fra 2006, eller gammlere. Klapptelefon. Hadde egentlig bestemt meg for en klapptelefon, men ble forelsket i denne;

 


Jeg tenker på den rosa mobilen

 

 

Er det noen som har denne mobilen? Noen som kan si om den er bra, eller om den ikke er bra? Jeg synes den er rå snaxy, tror det blir denne! Jeg er ikke så ultra moderne av meg, og vil absolut ikke ha touch-telefon, hadde ødelagt den med en gang. Jeg trenger en mobil som jeg kan ringe med, sende meldinger med, som har god lydkvalitet, som man kan høre musikk på og så klart kan ta OK bilder med. Tror Nokiaen jeg tenker på er den jeg vil ha. Også er den rosa! Stort pluss.

 


Denne har jeg nå.

 

Skulle gjerne fortsette å ha den mobilen som jeg låner av pappa, men den slår seg av når noen ringer. I det siste har den ikke gjort det, men den bruker å gjøre det. Jeg må ha en mobil som ikke slår seg av hver gang noen ringer, for plutselig kan den finne på å gjøre det, og da merker jeg ikke noe før jeg tar den opp for å se på klokka eller noe sånt.

 

€ Hvilken mobil synes du jeg skal kjøpe?

 

- Synnøve

Dagen i dag..

Publisert: 02.des.2010 @ 18:40 // Blogg // 0 kommentarer

Hei og hopp.

I dag var ikke Iselin med ferga hjem, hun stakk av til Rørvik med søsteren sin etter tredje time. Fergeturen gikk med til å sitte å kjede meg, bruke bankkortet mitt for første gang og drikke brusen jeg kjøpt.

På skolen ble jeg potet to ganger, begge gangene  sto lærerne og kikket på. Forundrer meg ikke om de lo også.. Kaldt og vått!
Fant et kamera i huset i dag. tok en masse bilder, men så klart funker ikke bildeopplasteren.Noen flere den ikke funker til? Har desverre ikke noe mer å skrive om, haha. Kjedelig i dag. Skal logge på senere for å se om bildeopplasteren funker..(Yeei, den funker igjen!)

 

€ Har dere dager dere ikke er så veldig blogglysten?

€ Hva har dere gjort i dag?

 

- Synnøve

 

 

 

 

 

Farging på G

Publisert: 02.des.2010 @ 16:45 // Blogg // 2 kommentarer

Da er jeg kommet hjem etter å ha vært på Rørvik med min søster. Handlet ballkjole,endelig! Legger ut bilde senere. Også har jeg handlet hårfarge. Så nå holder søsteren min å farger håret mitt. Gruer meg til resultatet men. Håper etterveksten forsvinner, og blir bittelitt mørkere. Vi får vente å se.

Nå skal jeg ordne meg pøls med brød.

-Iselin

Jul i Månetoppen !

Publisert: 01.des.2010 @ 17:43 // Blogg // 0 kommentarer

Nå er jeg endelig ferdig me leksene, så nå sitter jeg og venter på at jul i månetoppen skal begynne. Det er ikke det samme som jul i blåfjell, eller hva synes dere? Har fått julstemning alikevel. Var gøy å få åpne den første luka i adventskalenderen idag. Haha! føler meg som e liten unge. Men men, bare 24 dager til jul.

Pepperkaker ♥Pepperkaker på ferga var nok til å gjøre meg blid resten av dagen. umulig å ikke være i godt humør med Synnøve, hun greier alltid å få meg i godt humør.Hun gjør noe nytt hver dag som jeg kan mobbe henne med. Fikk ikke mobbe henne med at hun datt i bussen, fordi det har hun allerede gjort selv. Lurer på hva hun finner på imorgen.

Åh! Nå begynner barneTv snart, må gå!

-Iselin

 

Krøll på bloggen..

Publisert: 01.des.2010 @ 17:43 // Alt uttenom ferga // 0 kommentarer

Dere har sikkert sett at det er litt krøll på bloggen og slikt? Og at det noen ganger blir litt til hulter og bulter?

Vel, vi er ikke akkurat erfarene bloggere eller designere, så dere får nok bare smøre dere med litt tålmodighet. Også skal vi prøve og bli ferdig så fort som mulig. Skal forresten prøve å fikse dette krøllet med at setningene flyter over alt når jeg publiserer ett innlegg.. Tok meg 15 minutter å publisere ett innlegg..

Men må bare kommentere; Iselin du er flink! Det synes jeg virkelig, skjønner ikke hva du har vært borti, men det er en annen sak..

 

- Synnøve

Jul og Pepperkaker

Publisert: 01.des.2010 @ 17:23 // Blogg // 0 kommentarer

Ah, vet ikke hvor jeg skal starte. Jeg kjenner jeg storgleder meg til jul, klarer nesten ikke å vente. Nå er det riktignok adventstid, koselig tid det også, men ikke så koselig som jul♥                                                                                                                                Har jeg nevnt at de har fått juleduker på ferga? Skikkelig julestemning!


På ferga i dag, stod det fram pepperkaker, som vi så klart ikke klarte å holde hendene i fra.Dagens høydepunkt!


Bilde tatt i fra google.

 

På bussen i dag klarte jeg nok en gang å falle ned i fra bussetet, fikk riktignok ikke noe hjernerystelse denne gangen da, sliter fortsatt med hodepine i fra den gangen jeg fallt skikkelig..

Tenkte jeg skulle skrive om det, før Iselin gjør det. Hun liker å mobbe meg.

Fikk også igjen norsktentamen i dag, fikk 5er, trodde jeg skulle få 2er.                            På ferga i dag sov Iselin, mens jeg snakket, også lo hun litt av noe jeg sa. Haha, må le litt av meg selv. Er ikke akkurat i skrivehjørnet i dag.                                                                                                                                                                           Mer er det vell ikke å si, for øyeblikket.

 

Kos dere med Jul i Månetoppen i kveld, det vet jeg at jeg skal gjøre♥                                                                                                                                   Nå skal jeg fortsette med å høre på julemusikk.

 

€ Hva har dere gjort i dag?

€ Skal dere se Jul i Månetoppen?

 

- Synnøve

 


hits